Interesantākie auto Detroitā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kā jau ierasts, katru gadu janvārī autoindustrijas pārstāvji un žurnālisti mēro ceļu uz Amerikas autobūves šūpuli Detroitu, jo tieši tur līdz 29.janvārim risinājās viena no lielākajām auto izstādēm šajā kontinentā.

Jau 25 gadus šim pasākumam ir internacionāls statuss, un tas nozīmē, ka spītējot radikāli atšķirīgajai amerikāņu un eiropiešu sapratnei par to, kas ir auto, - šajā izstādē arī mēs spējām atrast pāris Eiropā ražotus spēkratus, kuri varētu ieinteresēt gan mūs, gan jūs.

To vidū ir septiņvietīgs Volkswagen zīmola apvidnieks (pagaidām gan tas ir tikai konceptauto CrossBlue), Audi RS saimes papildinājums 560 zirgspēkus spēcīga RS 7 izskatā, Mercedes-Benz CLA jeb pasaulē pirmās četru durvju kupejas Mercedes-Benz CLS mazais brālis, BMW 4.sērijas kupejas konceptuālā versija, kā arī topošās japāņu supermašīnas Acura (Honda) NSX prototipa otrā paaudze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu