Es mīlu precētu vīrieti jeb vai uz cita nelaimes var uzcelt laimi? (52)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Iemīlēties vienmēr ir skaisti, taču ne vienmēr viss tālāk notiekošais sola laimīgu nākotni... Piemēram, ja esi iemīlējusies jau aizņemtā - precētā vīrietī. Sabiedrībā vārdam «mīļākā» ir savs diezgan izteikts stereotips, kurš vairāk tiek apspriests negatīvi un ironiski.

Mīlestība nekad nejautās tev, vai cilvēks ir bagāts, vesels, skaists vai brīvs... Tā rīkojas pēc sava prāta, liekot mums zaudēt galvu un nereti rīkoties neapdomīgi un muļķīgi, uzskata psiholoģe Larisa Renāra.

Mīla vai kaisle?

Šķiet, ka tieši kaisle ir tā, kas cilvēkiem visbiežāk aptumšo prātu. Kaisle var būt ļoti stipra, taču tā rimstas un tās dēļ tomēr vīrieši nav gatavi izbeigt kādas saistības, piemēram, pamest pirms vairākiem gadiem iekārtoto ģimenes ligzdiņu. Vīrieši kaisli izprot kā pikantu garšvielu, ar kuru ir labi, bet tā nav obligāta. Dažbrīd jāpieņem patiešām smagi lēmumi, piemēram, ja pieteicies ir bērns...

Kā zināt, vai kaisle deviņu mēnešu garumā pārtaps par mīlestību?

Kā enerģijas donors

Ja kaisle sāk noplakt, vīrietis ir gatavs turpināt attiecības, neuzņemoties nekādas saistības, bet vienkārši izbaudot to, ka ir iespēja iegūt baudu tāpat vien. Šajā gadījumā sieviete ir kā enerģijas donors, kurš dalās ar savu enerģiju, taču visus augļus - naudu, statusu, svētkus, nekustamo īpašumu - bauda sieva.

Esi brīva

No otras puses, mīļākajai vienmēr paliek izvēles iespējas, viņa ir brīva! Ir sievietes, kuras tā vien alkst adrenalīna attiecībās, kuras nemaz nealkst pēc rutīnas un ģimenes dzīves. Te atkal rodas jautājums - vai tā maz ir mīlestība?

Kā zinām, mīlestība ir egoistiska un negrib ar nevienu dalīties.

Vēlme būt kopā ir galvenais mīlestības kritērijs.

Ja tā ir mīlestība...

Tad vīrietis ir gatavs izvēlei mainīt savu iepriekšējo dzīvi. Grūti apzināties, bet šajā gadījumā ieguvēji ir visi - pat «pamestā» sieva, jo viņai tiek dota iespēja atrast jaunu mīlestību. Protams, ja sāp, to saprast un pieņemt praktiski nav iespējams, taču vistraģiskāk ir tad, ja izposti ne vien savu, bet vēl divu cilvēku iespēju būt laimīgiem!

Foto: Reuters/Scanpix

Viņas mēģināja izcīnīt savu laimi

  • Supermodele Naomi Kempbela un oligarhs Vladislavs Doroņins iepazinās 2008. gadā Kannu kinofestivālā. Sieva un meita nebija šķērslis Naomi pārcelties uz Maskavu un turpināt tikties ar Doroņinu. Sāka baumot par kāzām, taču Vladislava sieva Jekaterina nedeva šķiršanos. Beigu beigās 2009. gadā laulības saites tika pārrautas un nu 49 gadus vecais bagātnieks bija brīvs. Diemžēl viņš Naomi tā arī nav aizvedis pie altāra...
  • Dziedātāja Adele un Saimons Koneckis arī gājuši cauri dažādiem attiecību pavērsieniem. Kad masu mediji publicēja informāciju, ka Adeles izredzētais ir jau precējies un piecus gadus vecas meitiņas tēvs, visi bija pārsteigti. Un tomēr Saimons palika kopā ar Adeli. Jūnijā Adele savā blogā paziņoja, ka gaida bērnu no Konecka, ar kuru satiekas kopš pagājušā gada vasaras.
  • Divdesmit piecus gadus vecā dizainere Ešlija Olsena un Džonijs Deps (48) ir bijuši viens no visapspriestākajiem pāriem ne tikai viņu vecuma atšķirības dēļ. Deps pameta četrpadsmit gadus ilgušās attiecības ar Vanesu Paradī un divus bērnus, aizejot pie jaunas sievietes, kura kopš bērnības ir iemīlējusies Džonijā Depā. Šis bija negaidīts mīlas sakars, kuram beigas nav nojaušamas.
  • Britu izcelsmes aktieru Sjennas Milleres un Džūdas Lova romāns sākās jau 2003. gadā, kad Lovam un viņa toreizējai sievai nesen bija piedzimis trešais bērns. Džūda izšķīrās ar sievu un bildināja Milleri. Taču arī šoreiz nenotika kāzas, jo Lovs tika pieķerts neuzticībā ar savu bērnu auklīti. Aktieris gan beigās izšķīrās.
Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu