Studente precēsies ar kartona «Krēslas» Edvardu (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto/http://comicsbeat.com

Nevadas štata universitātes studente Laurena Adkinsa nolēmusi Lasvegasā apprecēties ar pašu «Krēslas» zvaigzni Robertu Patinsonu. Tiesa, mīļotais nav īsts, bet gan kartona lelle.

Laurena ir nolēmusi apprecēt kartona versijas vampīra tēlu Edvardu Kalenu, kuru tēlo Roberts Patinsons. Laulības viņa paredzējusi 2013. gada 26. janvārī Lasvegasas kapelā, teikts LAS VEGAS REVIEW-JOURNAL.

Divdesmit četrus gadus vecajai

studentei ir saderināšanās gredzens, viņa plāno vecmeitu ballīti un šajās dienās izvēlas kāzu torti. Protams, arī bez līgavas kleitas neiztikt

- tā topot īpaši grezna. Sarunāts arī kāzu fotogrāfs, lai ceremonija būtu kā normāla kāzu procesija.

Laurena nenoliedz, ka ir kaislīga vampīrsāgas «Krēsla» fane, uzsverot, ka visas grāmatas daļas izlasījusi vienā nedēļā. Kā jau lielākā meiteņu daļa, arī viņa ieķērusies Edvarda tēlā, kaut zina, ka tā nav patiesība - tāpat kā, piemēram, Džeimss Bonds.

Patiesībā šīs kāzas būs studentes pašas organizēts projekts maģistra darba izstrādei. Starp citu universitātes profesori viņu atbalsta, sakot, ka šis projekts ir interesants un aktuāls.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu