Ratiņstūmējs gandrīz pārbrauc pāri invalīdei (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Centrāltirgū kāds ratiņstūmējs uzbraucis invalīdei Baibai ar piekrautiem preču ratiem. Cietusī sieviete no šoka un traumām ir puslīdz atguvusies un pati ir gatava pastāstīt, kā viss notika...

Baiba ir apbrīnojami uzņēmīga sieviete. Lai arī viņai ir smaga invaliditāte un sieviete pārvietojas tikai ar stumjamu ratiņu palīdzību, viņa katru darbdienu brauc no Jaunjelgavas uz Rīgu, lai strādātu, un katru vakaru tādu pašu gaisa gabalu arī mēro atpakaļ uz mājām. Tieši vienā šādā vakarā, kad Baiba gājusi caur tirgu uz autoostu, noticis nepatīkams incidents. Viņa sajutusi mugurā triecienu.
«Man no mugurpuses uzbrauca ratiņstūmējs,» atceras cietusī. «Apkārt esošie cilvēki, redzot, ka nokrītu zemē, steidzās palīgā. Es gribu teikt sirsnīgu paldies...»
Baiba uz ratiņstūmēju vairs netur ļaunu prātu, taču aicina padomāt par sekām.

Šāds trieciens trauslajai sievietei varēja būt pat nāvējošs.

Jāpiebilst, ka Baiba vairākas dienas pēc šā gadījuma nogulēja gultā un bija spiesta kavēt darbu.
«Tikpat labi varēja būt viens mirklis un viss. Vai nevar redzēt, kas viņiem priekšā atrodas?» nesaprot Baiba.
Šobrīd tirgus administrācija jau veikusi ar ratiņstūmēju pārrunas un notikušais bez ievērības neesot atstāts. Taču vēl līdz pat raidījuma iziešanai ēterā Baibai personīgi neviens par šo incidentu nav atvainojies.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu