Jauna digitālā platforma sadarbības partneru meklēšanai (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

AS «Swedbank» izstrādājusi digitālu platformu - uzņēmumu tīklu «Business Network» jeb vietni, kur uzņēmumu pārstāvji varēs meklēt un attīstīt sadarbību ar jauniem biznesa partneriem.

«Business Network» apvieno klientu attiecību vadības sistēmu un sociālās tīklošanas funkcionalitāti, kā arī citas iespējas. Uzņēmumu tīkls nodrošinās iespēju dibināt kontaktus ar visiem uzņēmumiem, kas ir «Swedbank» klienti un kas būs reģistrējušies šajā tīklā.

Izmantojot šo iespēju, katram uzņēmējam paveras iespēja satikt vairāk nekā 75 000 citu uzņēmumu no visas Latvijas, informēja bankā.

«Swedbank» aptauja rāda, ka patlaban 72% Latvijas uzņēmēju biznesa partnerus meklē ar draugu un paziņu starpniecību. Tomēr, lai ātrāk un efektīvāk dibinātu biznesa kontaktus, vairākums aptaujāto uzņēmēju jeb 91% norādījuši uz nepieciešamību pēc specializētas vietnes biznesa kontaktu veidošanai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu