Vita Baļčunaite izravē dārzu pensionārei (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET un «Junkers» sociālā projekta ietvaros «Labi darbi sasilda» palīdzību pensionārei Ceraukstē sniegusi teātra aktrise un TV šovu vadītāja Vita Baļčunaite.

Rutas prieks un acuraugs ir piemājas dārziņš, kurā katru gadu blakus zemeņu dobītei tiek iestādīti gurķi, sīpoli un citi dārzeņi, tomēr šogad veselība vairs neļauj dārziņu apkopt. Tādēļ Ruta bija no sirds pateicīga, kad pavasarī pēc TVNET un «Junkers» aicinājuma atbrauca un šo pašu mazo dārziņu uzraka jaunieši.

Foto: Labi darbi sasilda!

Turpinot labos darbus, Vita Baļčunaite ar draugiem atsaucās dārziņu izravēt, un pēc dažu stundu darba gurķu, zemeņu un citas dobes tika atbrīvotas no nezālēm. Vita par paveikto darbu sacīja: «Mēs, cilvēki, varam būt gluži kā brīnumdari. Tā ir patiesa maģija - uzburt kāda cilvēka sejā smaidu, sasildot viņa sirsniņu.»

«Šādas emocijas ir vienīgā īstenā vērtība, kas spēj padarīt pasauli gaišāku! Esam šeit uz zemes, lai atbalstītu viens otru,»
Foto: Labi darbi sasilda!

turpina skatuves māksliniece. «Kādam esam skolotājs, citam - skolnieks. Kādam palīdzam mēs, cits - palīdz mums. Viss ir vienots. Nejaušību nav. Tantei Rutai, pie kuras ciemojāmies, fiziskā pašsajūta vairs nesniedz iespēju rušinātaies pa dārzu, taču mēs gan to varam! Varam iepriecināt, sakopjot dārzu, viņa mūs - ar sirsnīgo smaidu un možo garu! Mēs esam viens otram. No sirds uz sirdi. Ar mīlestību.»

Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET un «Junkers» projekts «Labi darbi sasilda!» ir sociāla palīdzība pavasara darbos cilvēkiem, kuri vecuma, slimības, vai invaliditātes dēļ paši nespēj paveikt visus piemājas darbus. Sadarbībā ar Sociālajiem dienestiem un pašvaldībām ir apkopoti vairāki desmiti cilvēki un darbi visā Latvijā.

Aicinām arī jūs apmeklēt projekta mājas lapu «dzivosilti.lv» un palīdzības kartē atrast jums tuvumā esošu cilvēku, kuram nepieciešama palīdzība. Tā ir lieliska iespēja izrauties no pilsētas, apceļot laukus un palīdzēt tiem, kuriem nav kam lūgt palīdzību.

Izvēlies, kam Tu dosies palīgā!

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu