Paradī baidās no krāšņas laulību ceremonijas (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Franču dziedātāja Vanesa Paradī ir atzinusies, ka viņai kopā ar dzīvesbiedru Džoniju Depu nebūs lielas tradicionālas laulības baznīcā, jo viņu šausmina pat doma par šādu ceremoniju.

Franču aktrise un dziedātāja, kura ir kopā ar aktieri Džoniju Depu jau kopš 1998.gada, atzinusi britu žurnālam "Hello!", ka ienīst domu par laulību noslēgšanu izšķērdīgā un publiskā ceremonijā.

"Tradicionālā ceremonija ar daudz viesiem, ziediem pārpildītu baznīcu un kaudzi izšķiestas naudas nav tas, kas mani vilinātu. Domāju, ka tas mani drīzāk šausminātu vairāk par jebko citu," viņa sacīja.

37 gadus vecā skaistule, kura kopā ar Džoniju audzina 11 gadus veco meitiņu Liliju Rouzu un astoņus gadus veco dēlu Džeku, tāpat atzina, ka pārim nepatīk pavadīt laiku šķirti un jūt, ka patstāvīgā kopīgā ceļošana, kuru ģimene veic, lai paliktu kopā, ir noderīga.

"Mēs nespējam būt šķirti uz ilgu laiku. Arī bērniem tā ir labāk," žurnālam "Hello!" paskaidroja Paradī. "Es ceru, ka viņi šādi iegūs plašāku redzesloku un kļūs atvērtāki. Kamēr bērniem ir līdz viss nepieciešamais -, kas nemaz nav tik maz, apmēram 40 ceļojumu somas -, tikmēr mūsu dzīve ir pieņemama un pavisam normāla."

Ja ir nepieciešams kādu laiku padzīvot atsevišķi, tad pāris paļaujas uz "Skype" video telefonsarunām, bet dziedātāja atzīst, ka viņai nepatīk atvadīties no 47 gadus vecā Džonija.

""Skype" ļoti noder, bet es nevēlētos to izmantot katru dienu, jo ir tik grūti beigt sarunas," viņa piebilda.

"Ir pietiekami grūti nolikt telefona klausuli, bet daudz grūtāk ir izslēgt mīļotā attēlu - es to nespēju."

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu