Kamerona Diaza: «Iespējams, es adoptēšu bērniņu» (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jautājumi par bērniem un grūtniecību aktrisi Kameronu Diazu nokaitinājuši ne mazāk kā Dženiferu Anistoni, un abas aktrises no tā visa jūtas ļoti nogurušas.

Arī beidzamajā intervijā 39 gadus vecā Diaza centās tēmu par bērniem slēgt, godīgi atbildot, ka šajā jomā vismaz pagaidām neko neplāno. «Sabiedrība uz sievietēm izdara spiedienu par it kā vispārpieņemto dzīvesveidu.

Visi uzskata, ka man ir nepieciešams bērns, un pārmet to, ka neplānoju kļūt par māti.

Taču es nekad neesmu teikusi, ka negribu bērnus! Jā, pagaidām man viņu nav, un nezinu, kā notikumi risināsies tālāk. Iespējams, es adoptēšu mazuli vai iemīlēšu cilvēku, kuram ir bērni... Kādēļ izteikt jebkādus minējumus? Negribu sevi nomocīt ar nepārtrauktām domām par šo jautājumu, un arī citiem ieteiktu darīt tāpat.»

Tikpat atklāti Kamerona Diaza intervijā izstāstījusi par savām neveiksmēm mīlestībā: «Tiekoties ar saviem draugiem (viņu vidū bijis Mets Dilons, Džareds Leto, Džastins Timberleiks u.c.), nedomāju, ka mūsu attiecības beigsies ar neko.

Taču man patīk mīlestība, un, tā kā es par izjukušām attiecībām pārāk neskumstu, tā pie manis nāk atkal un atkal.

Reiz es kādu šķiršanos pārdzīvoju ļoti smagi un teicu draudzenei, ka tas ir patiešām sāpīgi. Taču viņa man atbildēja: «Tas tikai pierāda, ka tu esi stipra sieviete un nebaidies no jauna kādam atklāt savas jūtas.»

Tā arī ir: manī ir tik daudz mīlestības, ka es nevaru nedalīties tajā ar kādu citu. Es gribu un varu to dāvāt citam cilvēkam.»

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu