Zviedri atzīst Subaru Forester par uzticamāko sportisko apvidus auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zviedrijas Transporta līdzekļu inspekcijas sabiedrība (Swedish Motor-Vehicle Inspection Company) pētījums liecina, ka Subaru automobiļiem ir vismazāk piezīmju visās klasēs un vecuma grupās.

Subaru Forester izceļas kā vislabākais tirgū pieejamais sporta apvidus automobilis. Subaru izplatītā informācija liecina, ka testos pārbaudītajiem trīs gadus vecajiem automobiļiem nav atrasti nekādi vājie punkti. Arī vecākiem automobiļiem ir labi rezultāti. Subaru Forester ir esot labākie rādītāji pat desmit gadus vecu spēkratu vidū - tikai seši procenti automobiļu izpelnījušies piezīmes. Salīdzinājumam – vidēji visiem automobiļiem šis rādītājs ir 27 procenti. Citiem automobiļiem ar līdzīgu nobraukumu bija divreiz vairāk trūkumu.

Subaru Nordic AB izpilddirektors Torbjerns Lillruds norāda, ka "vēl glaimojošāki šā pētījuma rezultāti ir tādēļ, ka mūsu automobiļu nobraukums parasti ir lielāks par vidējo". Viņaprāt, tas ir taustāms pierādījums mūsu kvalitātes līmenim un, visticamāk, viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc visās aptaujās mūsu auto īpašnieki izrādās visapmierinātākie.

Visiem Subaru modeļiem 2008. gada apkopojumā ir labi rezultāti un uz pusi mazāk reģistrētu defektu nekā vidēji automobiļiem visās vecuma grupās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu