Subaru Legacy pirmizrādei izvēlēta Ņujorka (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsi pirms plānotās oficiālās jaunā Subaru Legacy prezentācijas Ņujorkas auto šovā, kas durvis vērs nākamnedēļ, japāņu ražotājs izplatījis galvenos modeli raksturojošos faktus.

Runājot par dizainu, var atzīmēt, ka tas jau redzēts iepriekš un sērijveida modelis lielā mērā atbilst Ženēvas auto izstādē marta sākumā prezentētajam Legacy Concept. Salonā, protams, atšķirības ir pamatīgas un nav ne miņas no kosmosa iekarošanas ēras, turpretim ārējais veidols konceptam un sērijveida Legacy ir diezgan līdzīgs.

Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes Legacy jaunais modelis ir mazliet paaudzies izmēros. Garums/platums/augstums ir 4735/ 1820/ 1505 milimetri, kas attiecīgi ir par 35, 90 un 80 milimetriem vairāk. Riteņu bāze jaunajam Legacy ir 2750 milimetri jeb par 80 milimetriem garāka, no kā lielākie ieguvēji būs aizmugurējie pasažieri.

Pagaidām pieejama tikai informācija par Subaru Legacy komplektēšanas iespējām, kas atbilst ASV tirgus prasībām, jo tieši Savienotajās Valstīs modelis nonāks vispirms. Saskaņā ar to Legacy varēs komplektēt ar 2,5 litru atmosfērisko opozītdzinēju, kurš attīsta 170 ZS un 230 Nm, 2,5 litru turbo motoru ar 265 ZS un 350 Nm, kā arī 3,6 litru sešu cilindru atmosfērisko dzinēju ar 256 zirgspēkiem 335 Nm, kurš aizstās līdz šim piedāvāto trīs litru motoru. Saskaņā ar Subaru informāciju jaunais dzinējs izmēru ziņā esot identisks iepriekšējam motoram, turklāt nodrošinot lielāku jaudu un mazāku degvielas patēriņu.

Pie jaunumiem vēl var atzīmēt, ka 2,5 litru atmosfēriskā motora komplektēšanai paralēli sešu pakāpju manuālajai pārnesumkārbai varēs izvēlēties jaunu Lineartronic bezpakāpju variatoru, kuram iespējams manuāls pārslēgšanās režīms ar lāpstiņām pie stūres. 2,5 litru turbomašīna tiks komplektēta tikai ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, savukārt 3,6 litru benzīnniekam paredzēts tikai un vienīgi piecu pakāpju automāts.

Eiropas dīleru salonos jaunais Subaru Legacy gaidāms šā gada septembrī.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu