Slavenības par stilu, modi un humpalām video (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stila balvas pasniegšanas ceremonijā netrūkst ne izdomas, ne arī tērpu dažādības – kā nekā aicināti tikai Latvijas stilīgākie ļaudis. Tomēr, kā izrādās, arī stila ikonas mēdz pārņemt nogurums un izmisums.

Maija Silova, TV seja: "Es tiešām būtu ļoti gandarīta, ja katru rītu nevajadzētu celties, teiksim, veidot matus, veidot kaut kādu tur meikapu: nospied podziņu - tev ir viens apģērbs, nospied otru - tev mati gatavi!

Amber, dziedātāja: "Man ļoti nepatīk staigāt pa veikaliem – es apjūku un nopērku tādas drēbes, ko domāju, ka uzvilkšu kādreiz, bet pēc diviem gadiem, pārkārtojot skapi, redzu, ka to drēbi neesmu ne reizi uzvilkusi...

Bet kā iegūt tiesības atrasties stilīgāko rindās, kur tērpus iemantot?

Maija Silova, TV seja: "Tā ir sanācis, ka tik tiešām, izvēloties klasiku, es izvēlos zīmolus, jo tad tiešām saprot, ka tā ir kvalitāte uz ilgāku laiku... Nu Cristian Dior kostīms nevar kļūt slikts arī pēc pieciem gadiem... To var arī pēc pieciem gadiem uzvilkt!"

Sindija Vilde: "Man šoreiz šis viss ir tā kā no Honkongas vairāk. Tikko atgriezāmies no Ķīnas, tur sanāca bišķīt iepirkties!"

Andris Bulis, aktieris: "Ja man kādā izrādē uzšuj fantastisku uzvalciņu un es pēc tam eju un paprasu – var viņu dabūt? "Nē, nevar, jo tas ir teātrim!" Nu tad es eju un tieši tādu pašu uzšuju!"

To, ka ekonomiskie apstākļi arī stilīgajiem iesituši pa kabatu, neslēpj neviens. Tādēļ ne viens vien no Latvijas stila paraugiem jau vēris humpalu bodīšu durvis.

Roberto, dziedātājs: "Es nopirku ādas jaku, kas bija nu tik forša, tik forša! Vienalga, ka bija second hand, kā tu teici! Vienalga, tas arī dod to īpašo šarmu, kas nebūtu pilnīgi jaunai jakai..."

Amber, dziedātāja: "Es zinu arī cilvēkus Latvijas mūziķus, kuri nekaunoties to dara, un tas nav nekas nosodāms!"

Jānis Spinga un Sindija Vilde: "Arī tos mēs apmeklējam, jā! Tur nav ko slēpt! Nē, nopietni, tur var atrast visādas lietas, tik interesantas un tik oriģinālas, un tad tu viņas vienkārši pārtaisi."

Tomēr ir ļaudis, kas savu stila latiņu nenolaidīs nekādos apstākļos! Maija Silova, TV seja: "Es zinu, ka daudz cilvēku tiešām radošas lietas atrod second hand veikalos... Es to nevaru pateikt par sevi! Man nav šīs vēlmes tā eksperimentēt!"

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu