Streips paliek Skatā no malas (64)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pie Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektora Edgara Kota vakar devās raidījuma Skats no malas vadītājs Kārlis Streips, kuram bija jātaisnojas, kāpēc viņa vadītajā pārraidē ir bijusi politisko partiju vētīšana – labajos un sliktajos. Edgars Kots laikrakstam "Neatkarīgā" atzīst, ka viņam nav nekādu juridisku iespēju lauzt līgumu ar Streipu, jo līdzšinējie pārkāpumi nav bijuši nozīmīgi.

"Mums bija darba saruna par LTV skatītāju sūdzībām saistībā ar raidījuma "Skats no malas" saturu. Pagaidām man nav juridisku iemeslu, lai lauztu šo autorlīgumu, kas ir noslēgts līdz gada beigām. K. Streips apņēmās, ka priekšvēlēšanu laikā sekos neitralitātes ievērošanai, un to arī darīs LTV atbildīgie pārstāvji," komentē LTV vadītājs.

Arī Kārlis Streips atzīst, ka ir pārrunājuši dažādas sūdzības, kas lielākoties ir nākušas no Tautas partijas (TP). "Mēs runājām par to, kā tagad vēlēšanu laikā veidos raidījumu – ko drīkst un nedrīkst. Abpusēji jauka saruna," saka K. Streips un precizē, ka "valsts likums paredz aizliegumu aģitēt par vai pret. Man šīs ir ceturtās Saeimas vēlēšanas, pirms kurām saskaros ar dažādiem pārmetumiem".

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu