"Mantu placis" vienuviet pulcē teju 300 tirgotāju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmajā šā gada „Mantu placī” pie tirdzniecības centra „Domina” bija pulcējušies teju 300 tirgotāju, kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvāja visdažādākā klāsta mantas, sākot ar apģērbu, apaviem, grāmatām un beidzot ar velosipēdiem, mākslas darbiem, antīkiem priekšmetiem un bērnu ratiņiem. Papildus tam ikviens varēja iesaistīties labdarībā un izmantot tirdzniecības centra piedāvātās izklaides iespējas.

Kaulējoties, improvizējot un meklējot atraktīvus veidus, kā reklamēt savu preci, tirdzniecībā aktīvi piedalījās arī modes māksliniece Šeila un šefpavārs Elmārs Tannis ar ģimenēm – pie viņu galdiņiem nepārtraukti bija novērojama cilvēku drūzma. Elmārs Tannis, kā arī restorāna „Čarlstons” izbraukuma kafejnīca un „Dinamo Rīga” oficiālais partneris SIA „OM Design”, par kura pārdotajiem suvenīriem vislielāko interesi izrādīja tieši mazie tirdziņa apmeklētāji, daļu no ietirgotās naudas ziedoja bērnu namiem „Lejasstrazdi” un „Gaujiena”.

Tāpat sev nevajadzīgās, bet kādam citam noderīgās mantas varēja ne tikai pārdot, iegādāties vai iemainīt, bet arī ziedot bērnunamu bērniem. Sekojot Šeilas un Elmāra Taņņa piemēram, arī tirdziņa apmeklētāji un citi tirgotāji aktīvi iesaistījās mantu nodošanā. Kopumā labdarības akcijai „Izkrāsosim Namiņu dzīvi!” tika saziedoti vairāki desmiti maisu ar apaviem, grāmatām, rotaļlietām, somām, kancelejas precēm, spēlēm, apģērbu un citām lietām. „Domina” un Eiropas Hitu Radio visiem ziedotājiem saka lielu paldies par atsaucību!

Arī šogad tirdziņā valdīja draudzīga un pozitīva atmosfēra – saules staru lutināti, cilvēki smaidīja, ieguva jaunus paziņas un iegādājās sev nepieciešamas lietas par krietni zemākām cenām. Par jautriem brīžiem gādāja arī karikatūrists Kristaps Auzenbergs, kurš ielu tirdziņa laikā uzzīmēja ne vienu vien „Mantu plača” dalībnieku.

Savukārt bērni, kuri uzrādīja Happy karti, ar sajūsmas spiedzieniem bez maksas izbaudīja āra atrakciju piedāvātos priekus. Pēc intensīvās tirgošanās bija padomāts arī par pieaugušo atpūtu - pirmie 100 Happy kartes īpašnieki, kuri pieteicās tirdzniecības centra „Domina” informācijas centrā, tika pie bezmaksas boulinga spēles četrām personām atpūtas un izklaides centrā „Dzintara boulings”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu