FASHION IN BAR: mākslas un modes performance "Kailums" (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecrīgas modes bārā/ mini restorānā DORIAN GRAY FASHION IN BAR ietvaros notiks viena no neparastākajām mākslas un modes performancēm šajā sezonā – tiks demonstrētas izsmalcinātākās zeķes un jaunākās kurpju kolekcijas.

Ceturtdien, 29. aprīlī, plkst. 20.30  Vecrīgas modes bārā/ mini restorānā DORIAN GRAY, Mazajā Muzeja ielā 1-1, Dorian Gray un veikala Paviljons kopprojekta FASHION IN BAR ietvaros, notiks viena no neparastākajām mākslas un modes performancēm šajā sezonā – tiks demonstrētas izsmalcinātākās zeķes no salona SockBox un jaunākās kurpju kolekcijas no dāmu modes apavu salona Madam Bonbon.

Dorian Gray sevi definē kā bāru/mini restorānu, kurš paplašina ierastās bāru/restorānu darbības robežas un savus apmeklētājus priecē ar dažādu mākslinieku un dizaineru darbu prezentācijām. Dorian Gray īpašnieki Kristīne un Māris Baloži komentē: „Šī ideja ir patīkama uzdrīkstēšanās, un horeogrāfes Santas Grīnfeldes un modes dizaineres Milas - Ludmilas Kruglikas sniegumā sagādās pasākuma viesiem īstu mākslas baudījumu.”

Šo neparasto performanci pieteiks Kaspara Roča foto izstāde, kuru Dorian Gray viesi varēs aplūkot no 22.aprīļa. Izstāde tapusi, sadarbojoties divām dāmām - Madam Bonbon vadītājai Vandai Strautmalei un SockBox īpašniecei Inesei Krūmiņai.

DORIAN GRAY, Mazajā Muzeja ielā 1-1

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu