Cosworth izlaidīs īpašu Impreza WRX STI (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu inženierijas firma Cosworth jau šogad Lielbritānijā izlaidīs īpašu Cosworth Impreza STI CS400.

Subaru apgalvo, ka tas būs viens no visu laiku žiperīgākajiem pilnpiedziņas kompaktajiem hečbekiem un, ja aplūko tehniskos parametrus, apšaubīt šo apgalvojumu ir lieki - Coswoth Impreza ir motors, kurš pie 5750 apgriezieniem minūtē attīsta 400 zirgspēkus un, izdzerot krietnu devu benzīna, automobili līdz 100 km/h spēj paātrināt 3,7 sekundēs jeb tikpat ātri, cik Ferrari 599 GTB Fiorano, kam ir 6 litru V12 motors ar 620 zirgspēkiem. Salīdzinājumam standarta Impreza WRX STI, kas apgādāta ar 300 zirgspēku turbomotoru, spēj 100 km/h sasniegt 5,2 sekundēs.

Automobilim ir veikti neskaitāmi uzlabojumi balstiekārtas regulējumā, kā arī aprīkojumā; cita starpā var atzīmēt, ka īpašā Impreza ir aprīkota ar AP Racing bremžu sistēmu, kurā ietilpst 355 milimetru diski ar 6 cilindriņu suportiem uz priekšējās ass.

Cosworth kopumā plāno uzbūvēt 75 šādas Impreza, bet tās pilnā aprīkojuma specifikācija un cenas tiks atklātas, tuvojoties nonākšanai pārdošanā jūnijā.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu