"Latvijas tiltu" peļņa pērn - Ls 5,2 miljoni (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

AS "Latvijas tilti", neskatoties uz krīzi, peļņa pagājušajā gadā sasniegusi 5,2 miljonus latu, liecina uzņēmuma finanšu pārskats "NASDAQ OMX Riga" biržā.

Apgrozījums 2009.gadā samazinājās par 8,4% līdz 22,924 miljoniem latu, salīdzinot ar 25,039 miljoniem latu 2008.gadā.

Galvenie būvniecības objekti pagājušajā gadā bija: Ventspils autotransporta tilta rekonstrukcija, Daugavas Dienvidu tilta labā un kreisā krasta pieeju būvniecība, Austrumu maģistrāles krustojuma ar Gaujas ielu būvniecība, tilta pār Juglu Brīvības gatvē rekonstrukcija, kā arī citi.

2009.gadā "Latvijas tilti" veikuši investīcijas jaunas tehnikas iegādē.

AS "Latvijas tilti" tika izveidota 1942.gadā kā valsts uzņēmums. 1997.gadā tas tika pārveidots akciju sabiedrībā, kuras kontrolpaketi iegādājās kompānija "Latvijas Novitātes komplekss", kurai saskaņā ar biržas informāciju ir 89,69% uzņēmuma akciju.

AS "Latvijas tilti" ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas tiltu, tuneļu, ceļu pārvadu projektēšanā, būvniecībā, rekonstrukcijā un remontā. Tāpat kompānija nodarbojas ar civilobjektu celtniecību, izgatavo metāla un dzelzsbetona konstrukcijas.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu