Subaru uz Ženēvu vedīs kompaktu krosoveru (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc mazāk nekā mēneša durvis vērs Ženēvas auto izstāde, kurā Subaru plāno prezentēt kompaktu krosoveru uz Impreza bāzes.

Kā vēsta holandiešu Auto Week, Impreza XV būs 4,43 metrus garš, 1,77 metrus plats un 1,52 metrus augsts auto. Krosovera riteņu bāze 2,62 metri. Salīdzinājumam: Impreza hečbeks ir 4,42 metrus garš, 1,74 metrus plats un 1,48 metrus augsts, savukārt riteņu bāze ir identiska - 2,62 metri.

Dizains pagaidām ir miglā tīts, taču domājams, ka Subaru vēlēsies izcelt modeļa funkcionalitāti un uzsvērt, ka auto spēj vairāk bezceļu braukšanas jomā nekā Impreza; attiecīgi tas varētu iegūt dažādus īpašus dizaina elementus. Kļuvis zināms, ka Impreza XV ir īpaša dizaina radiatora režģis, riteņu arkas, kā arī jumta reliņi un aizmugurējais spoilers.

Auto Week norāda, ka Impreza XV aprīkošanai esot atvēlēts 2 litru benzīna opozītmotors un tikpat liels dīzeļdzinējs ar pretī novietotiem cilindriem. Abu motoru jauda ir identiska - 150 ZS.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu