Vecmīlgrāvī uz ielas policija sastop klīstam divus gadus vecu meiteni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Atis Ieviņš

Rīgas pašvaldības policija (RPP) Rīgā, Vecmīlgrāvī uz ielas sastapusi klīstam divus gadus vecu meiteni, informēja RPP.

Nedēļas nogalē policija saņēma informāciju par kādu pirmsskolas vecuma meiteni ar kaķi rokās, kura bez pieaugušajiem pastaigājās pa Vecmīlgrāvi. Ziņotāji bērnu apturēja brīdī, kad viņa ar mājdzīvnieku mēģināja pāriet pāri Augusta Dombrovska ielai. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Kārtības sargi, tuvojoties notikuma vietai, pamanīja izsaucēju, kura likumsargiem māja ar roku. Blakus ziņotājai atradās arī maza meitene, kura rokās turēja baltu kaķi. Bērns policistus informēja, ka māte mājās guļot.

Meitenei līdzpaņemtajā somiņā bija mobilais telefons, kura atbloķēšanas paroli viņa nespēja atcerēties. Tomēr pēc brīža uz tālruni piezvanījusi vecmāmiņa.

Pēc neilga laika policisti pamanīja, ka viņu virzienā skrien manāmi satraukta bērna māte.

Bērna māte pastāstīja, ka pēc nakts maiņas ar meitu skatījusies multfilmas un aizmigusi. Nedaudz vēlāk pamodusies un konstatējusi, ka meitas vairs neesot mājoklī. No viņas somiņas bija paņemtas telefons ar atslēgām, un mājokļa durvis bija atstātas vaļā. Arī kaķis bija pazudis. Bērna māte izskrējusi kāpņu telpā, kur vecmamma informējusi par meitas atrašanās vietu.

Sieviete ar meitu un kaķi aizvesta uz dzīvesvietu, kur konstatēti bērnam labvēlīgi apstākļi.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem situācijas izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu