Labdarības pasākums «Palīdzi bērnam mācīties!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laika posmā no 23. augusta līdz 8. septembrim Latvijas Pirmās partijas (LPP) Jauniešu organizācija rīko labdarības akciju “Palīdzi bērnam mācīties”. Labdarības akcijas laikā tiek vākti naudas līdzekļi un skolas kancelejas preces Diakonijas centram ielu bērniem, Dienas centram “Noa” un Rīgas kristīgajai bērnu patversmei.

Daudzi talantīgi un spējīgi ielu bērni neapmeklē skolu, jo baidās tikt apsmieti un izstumti no vienaudžu loka, jo viņu ārējais izskats (apavi, drēbes) un mācību resursi nav līdzvērtīgi citu vienaudžu iespējām, taču viņi vēlas mācīties. Diakonijas ielu bērnu centrs, Dienas centrs “Noa” un Rīgas Kristīgā bērnu patversme ir apzinājušas šo bērnu loku un vēlas kopā ar jauniešiem organizēt palīdzību.

Labdarības akcijas savāktie līdzekļi piepildīs viņu sapni mācīties un kļūt par pilnvērtīgiem sabiedrības locekļiem.

Pasākuma vieta: Reiterna nams

Scenārijs:

19.00 – 19.30 Pasākuma dalībnieku reģistrācija

19.30 – 19.40 Bērnu un ģimenes ministra Baštika uzruna

19.40 – 20.00 Koncerts. Atklāj "MarieN Studio" audzēkņi un Uģis Roze

20.00 – 20.10 Izklaidējošā daļa bērniem. Atrakcija, konkursiņš

20.10 – 20.30 Koncerts. Spēlē grupa «Līvi»

20.30 – 20.40 Izklaidējošā daļa bērniem. Atrakcija, konkursiņš

20.40 – 21.00 Koncerts. «Johny Salamander & Meldra», Raimonds Pauls un noslēgumā Žitluhinas modernā baleta trupas dejotāji Liene Bērziņa un Kristers Matuševics.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu