Holivudas un šovbiznesa jaunumi iz „Krējuma turzas”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Dzīve ir kā šokolādes kārba. Nekad nevar zināt, kas trāpīsies," savulaik teica slavenais kinovaronis Forests Gamps. Ar turzu līdzīgi, tad nu skatiet, kas trāpīsies šoreiz…

Jau nedēļu Amerikas šovbiznesa aprindās plosās kailās krūts skandāls. 130 miljonu Amerikas televīzijas skatītāju puritāniskākā daļa pārpludinājusi televīzijas kanālus ar zvaniem, kuros nosoda un pauž sašutumu par Dženetas Džeksones un Džastina Timberleika dziedāto "Rock Your Body" futbola superkausa starplaikā, kuras finālā Timberleiks norāva Džeksonei pusi krūštura, atkailinot viņas krūti. Spriežot pēc saceltā trokšņa, šķiet, ja vien varētu, amerikāņi noteikti aizliegtu gan da Vinči, gan Mikelandželo ar visiem viņu skaistuma ideāliem, ja vien būtu par tiem dzirdējuši. Taču tagad atliek vien revidēt pašmāju izstrādājumus. Šonedēļ Amerikas televīzijā no kārtējās “Ātrās palīdzības” sērijas izgriezta epizode, kurā redzama paciente ar kailu krūti. Interesanti gan, ka trīs dienas pēc nelaimīgā incidenta atvainojās Dženeta, nevis drēbju plēsējs Timberleiks, sakot, ka pēdējā brīdī mainījusi uzstāšanās scenāriju, nesaskaņojot to ar lielajām televīzijas kompānijām, kas nodrošināja tiešraidi. Savukārt šovbiznesa eksperti apgalvo, ka šāds incidents, protams, tikai spodrinās Dženetas slavu un veicinās jaunā albuma pārdošanu.

Citviet pasaulē cilvēki ir mazliet brīvāki. Viena no pašlaik pasaulē slavenākajām ķīniešu aktrisēm Bai Lina ļāvusi televīzijas kamerām sekot brīdī, kas viņa Bangkokā izgāja slaveno taizemiešu skaistumkopšanas kūri ar masāžu, pirtīm un burbuļvannu. Bai Lina teic, ka sen viņai nav izdevies tik brīnišķīgi atpūsties, jo tapšanas procesā ir sešas filmas ar viņas piedalīšanos, tostarp trešie “Zvaigžņu kari”, “Rītdienas pasaule” ar Gvinetu Paltrovu un Džūdu Lovu, kā arī sadarbība ar slavenāko Amerikas melnādaino režisorsu Spaiku Lī. Taizemē Bai Lina ieradusies uz starptautisko kinofestivālu.

Nedēļu pēc īslaicīga aresta par ceturtās sievas iekaustīšanu soulmūzikas krusttēvs Džeimss Brauns sācis oficiālu laulības anulēšanas procedūru. 70 gadus vecais Brauns apgalvo, ka viņa 33 gadus vecā sieva Tomija Reja 1997.gadā apprecējusies ar kādu teksasieti un joprojām nav no viņa šķīrusies. Rejai un Braunam, kurš tik izjusti dzied par “labo jušanu” un “skarbo vīriešu pasauli”, ir trīs gadus vecs dēls.

Jau pagājis labs laiciņš, kopš Drū Berimora no Holivudas rūpju bērna pārvērtusies nopietnā aktrisē un producentē. Pagājušajā nedēļā 29 gadus vecā aktrise vai, precīzāk, viņas zvaigzne pievienojās sešu citu slavenās kinodinastijas zeltā kaltajiem vārdiem Holivudas Slavas ceļā. Drū vecvecāki ir Holivudas leģendas Džons un Etele Berimori, bet vecvectētiņš – mēmā kino zvaigzne Moriss Kostello. Uz svinīgo ceremoniju Berimora bija ieradusies kopā ar draugu, grupas Strokes bundzinieku Fabricio Moreti. Svinības nespēja aizēnot pat sīkais fakts, ka “Čārlija eņģeļi”, kurā Drū ir gan aktrise, gan producente, šogad izvirzīta gada sliktākās filmas balvai “Zelta avene”, turklāt vairākās kategorijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu