Anna Jeļisejeva un Andrejs Buzājevs - "Mis un Misters Daugavpils 2003"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anna Jeļisejeva un Andrejs Buzājevs ir "Mis un Misters Daugavpils 2003" - šādu žūrijas lēmumu 7. decembrī Daugavpils Kultūras un sporta pilī konkursā "Mis un Misters Daugvavpils 2003" paziņoja aģentūras "Mis un Misters Latvija" prezidente Inta Fogele.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietniece Eleonora Kļeščinska uzvarētājiem pasniedza pasākuma ģenerālsponsora Daugavpils pilsētas domes balvu - ceļazīmi uz Itāliju. Anna un Andrejs piedalīsies arī konkursa "Mis un Misters Latvija 2003" pusfinālā. Anna Jeļisejeva un Andrejs Buzājevs iepriekš piedalījušies Daugavpils pilsētas skolu parlamenta konkursā "Dīva", kurā Anna izcīnījusi skatītāju simpātijas balvu, bet Andrejs - galveno titulu "Misters Dīva". Intervijā "Latgales Laikam" Anna un Andrejs uzvaru raksturoja ar vienu vārdu "forši!" Konkursā grūtākais esot bijis pirmais prezentācijas izgājiens - sirsniņas satraukumā ļoti trīsējušas. Šobrīd Anna Policijas akadēmijā studē jurisprudenci, Andrejs biznesa augstskolā "Turība" apgūst ekonomiku. Ziemassvētku un Jaungada priekšvakarā A. Jeļisejeva un A. Buzājevs visiem novēlēja mīlestību, saticību un veiksmi visa nākamā gada garumā! Titulu "Vicemis un Vicemisters Daugavpils 2003" izcīnījuši Tatjana Bogomolova un Jevgeņijs Filipovs, bet tituls "Mis Foto un Misters Foto Daugavpils 2003" piešķirts Aivai Augstkalnei un Oļegam Gerasimovam. Daudzu sponsoru balvas izcīnījuši konkursa finālisti Jūlija Volkoviča, Anastasija Kurļenko, Aleksandrs Lambergs, Aleksandrs Kižla un Andrejs Kursīts. Konkursā nozīmīgs bija kāzu dienas motīvs, un, kā apliecināja skatītāju aplausi, krāšņākais bija konkursantu iznāciens līgavas un līgavaiņa tērpā. Konkursu rīkoja Daugavpils pilsētas dome un aģentūra "Mis un Misters Latvija". Inta Fogele savā uzrunā atzinību pauda Denisam Krupeņinam un režisoram Leonīdam Tihonovam par ieguldīto darbu, jo viņi esot paveikuši to, kas pagājušajā konkursā nav izdevies Rīgas režisoriem, proti, radījuši krāšņu šovu. Skatītāji izteicās, ka konkursā pietrūcis plašākas vizītkartes - sarunas ar konkursantiem un skaistuma šovu baudīt traucējuši pārmērīgie dūmi uz skatuves.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu