Šlesers šiko Ēģiptē.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Einara Repšes valdības Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers laikā starp parlamenta vēlēšanām un 8. Saeimas pirmo sēdi vairākas dienas kopā ar ģimeni pavadījis Ēģiptē, kur uzvedies, kā jau pieklājas bagātam kundziņam.

«Aizkulišu» rīcībā nonākušas ziņas, ka Šlesers uz Ēģipti braucis, lai ar savu klātbūtni pagodinātu atsevišķus Ēģiptē notiekošus «Mis un Misters Latvija» norises pasākumus. Kā zināms, viņa sieva Inese savulaik ļoti labi startēja vienā no pirmajiem «Mis Latvija» pasākumiem. Tad nu Šleseru ģimene pēdējos gados vienmēr brauc līdzi jaunajiem «Mis» un «Misters» nosaukumu pretendentiem, lai apskatītu, kā notiek skaistuļu konkursi. Šlesers ar ģimeni Ēģiptē esot atpūtušies pietiekami labi, tik vien tās ķibeles, ka šajā braucienā «bez ierastā medus poda Šleseru ģimenei tikusi arī darvas karote». Lai arī cik paradoksāli tas būtu, jākonstatē, ka pat Ēģiptē nav tā, ka pilnīgi visu nosaka nauda. Par to Ēģiptē pārliecinājies neviens cits kā Ainārs Šlesers. Proti, kā «Aizkulisēm» stāstīja aculiecinieki, pret Latvijas jauno premjera biedru vienmēr iztapīgie ēģiptieši bijuši neizprotami nīgri un neizpalīdzīgi. Redz, sanācis tā, ka Šlesers, kurš nevar sūdzēties par līdzekļu trūkumu, protams, atpūsties gribējis pa īstam, nežēlojot naudu. Viesnīcu kompleksā, kur mitinājušies Latvijas pārstāvji, bijuši trīs dažādu tipu pakalpojumu komplekti. «Viskrutākais» un dārgākais no tiem saucies «King» (angļu valodā - karalis), uz kuru pretendējis, piedāvājot teju vai jebkuru summu, arī Šlesers ar ģimeni. Bet, kā tas gadījies, kā ne - Šleseram tas atteikts, jo, kā saka, «kingu» jau bijis pilns viesnīcu komplekss. Šleseram tik vien atlicis kā kļūt par «Sultan» pakalpojumu komplekta saņēmēju. Tas bagātniekam kremtis visu uzturēšanās laiku Ēģiptē, jo gandrīz vai katru dienu Šlesers aizvien jauniem un jauniem draugiem un paziņām uzdevis jautājumu: «A šis viesnīcu komplekss vispār kotējas?» «Aizkulises» noskaidroja, ka «King» pakalpojumu komplekta priekšrocības ir gleznains skats uz jūru, iespēja baudīt maltīti jebkurā viesnīcas kompleksa restorānā un tiesības rezervēt atpūtas krēslu pie sālsezera. Tikai un vienīgi «King» klientu priekšrocība ir pārvietoties kūrorta teritorijā ar elektromobiļiem. Tāpat «King» kategorijas klientiem vēl ir arī 10% atlaide visiem veselības centra pakalpojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu