Lužkovs kārtējo reizi apliecina vēlmi apmeklēt Rīgu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas mērs Jurijs Lužkovs, tiekoties ar Rīgas vicemēru Sergeju Dolgopolovu, kārtējo reizi apliecinājis vēlmi un ieinteresētību apmeklēt Rīgu septembra beigās. Savukārt Rīgas vicemērs cer nedēļas nogalē "atvest uz Rīgu precīzu vizītes datumu".

Dolgopolovs, kas kopā ar Rīgas domes delegāciju pēc Lužkova ielūguma apmeklēja Maskavas pilsētas dienas, pastāstīja, ka aptuveni pusstundu garajā sarunā ar viņu Lužkovs atcerējās Rīgas apmeklējumu pirms vairākiem gadiem un pauda ieinteresētību tagad apskatīties izmaiņas pilsētā, bet precīzs vizītes datums vēl nav zināms. Dolgopolovam vēl iecerētas tikšanas ar Maskavas domi un vadības pārstāvjiem un viņš cer, ka atbrauks uz Rīgu, jau zinot apstiprināto vizītes datumu. Vicemērs Rīgā atgriezīsies trešdienas vakarā. Jau vēstīts, ka pērnā gada nogalē Bojārs un Lužkovs parakstīja vienošanos par sadarbību, tāpat Rīgas domei noslēgts līgums par sadarbību arī ar Maskavas domi. Rīgas un Maskavas pašvaldības struktūras sadarbojas kultūras, izglītības, vides un citās jomās, un sadarbības ietvaros paredzēta Maskavas mēra vizīte Rīgā. Iepriekš kā iespējamo vizītes datumu Rīgas dome nosauca 27. - 28.septembri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu