Vīruss maskējas ar Britnijas Spīrsas foto .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atcerieties, savulaik pa internetu klejoja tārps – vēstule, kas piedāvāja pikantas slavenās Annas Kurņikovas bildes. Tagad kārta Britnijai Spīrsai.

Jaunais vīruss, kas nosaukts VBS/Britney-A, spēj pielavīties jūsu datoram gan kā e-pasta vēstule, gan pa IRC kanāliem. Inficētās vēstules tēma – RE: Britney Pics, bet vēstules ķermenī ir rindiņa "Take a look these pics…" Lai vīruss "pamostos", tam nepieciešams, lai būtu ieslēgts "ActiveX", pretējā gadījumā tas nekautrējas palūgt ieslēgt šo komponenti. Inficētajos datoros kaitnieks cenšas izsūtīt sevi visiem, kuru koordinātes glabājas "Microsoft Outlook" adrešu grāmatā, kā arī pa IRC. Par šā vīrusa parādīšanos paziņojušās laboratorijas "Sophos Anti-Virus" speciālisti šo kaitnieku ierindojuši mazbīstamo vīrusu kategorijā: tas nedzēš datus no PC cietā diska un nenodara arī nekādu citu lielu un neatgriezenisku ļaunumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu