"Sorosa fonds - Latvija" piedāvā stipendiju atbalsta programmas .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Sorosa fonds - Latvija" piedāvā globālo un reģionālo stipendiju atbalsta programmas. Dalībai globālajā stipendiju atbalsta programmā var pieteikties studenti, kuri ir uzņemti pilna laika doktorantūrā humanitārajās un sociālajās zinātnēs kādā no Rietumeiropā, Ziemeļamerikā, Austrālijā vai Āzijā akreditētajām universitātēm.

Obligāts priekšnoteikums ir līdzfinansējuma garantijas, vecums līdz 40 gadiem, kā arī pretendentam perfekti jāpārvalda valoda, kurā notiek studijas izvēlētajā universitātē. Pieteikumu iesniegšanas termiņš studijām Ziemeļamerikā, Austrālijā vai Āzijā ir 30.marts, bet studijām Rietumeiropā - 31.maijs. Reģionālās stipendiju atbalsta programmas ietvaros tiek atbalstīti bakalaura studiju, maģistrantūras un doktorantūras studenti, kuri dzīvo Centrālās un Austrumeiropas, kā arī bijušās Padomju Savienības valstīs, bet studē ārpus savas valsts kādā no minēto reģionu universitātēm sociālās un humanitārās zinātnes, kā arī vizuālo un izpildītājmākslu. Stipendijas tiek piešķirtas 1000-5000 ASV dolāru apjomā, tomēr obligāts priekšnosacījums ir līdzfinansējuma garantijas. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 11.aprīlis. Pieteikuma anketas un informāciju par programmām var saņemt Valodu mācību centra Izglītības informācijas centrā Smilšu ielā 1/3, Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu