Remonts vannas istabā? Ņem vērā šīs lietas, izvēloties jaunu santehniku

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pareizās santehnikas izvēle var palīdzēt iekārtot tTavu sapņu vannas istabu, pārvēršot to par īstu labsajūtas oāzi un piešķirot telpai īpaši pievilcīgu un elegantu izskatu. Neatkarīgi no tā, vai  vēlies atjaunot veco vannas istabu, vai arī plāno to iekārtot pirmo reizi, krānu, izlietnes, tualetes poda, dušas un vannas izvēlei ir jāpievērš īpaša uzmanība.

Pērkot santehniku, ir jāņem vērā tās stils, materiāls, funkcionalitāte, cena, savienojamība, kā arī, protams, papildu detaļu nepieciešamība. Šo visu aspektu pārdomāšana un piedāvājuma izpēte prasa ne tikai pūles, bet arī laiku. Interneta veikals 220.lv piedāvā  četras galvenās lietas, kas jāpatur prātā, pērkot jaunu santehniku.

1. Cena

Cena ir viens no faktoriem, kas dažādu preču iegādē mēdz būt pat noteicošais. Arī 220.lv pieejamās santehnikas modeļu cenu amplitūda ir visai plaša, tādēļ ikviens pircējs var atrast sev piemērotāko preci, neatkarīgi no tā, vai meklē ekonomiskās vai augstākās klases variantu. Atceries, ka santehnikas cenu var ietekmēt dažādi faktori – ražotājs, materiāls, izmērs un dizains. Tāpēc pirms iepirkšanās vajadzētu noteikt budžetu, kāds atvēlams šim mērķim, un pie tā arī centies turēties. Taču atceries, ka, pērkot santehniku, nevajadzētu ietaupīt uz kvalitāti, jo izlietne, krāns, tualetes pods, duša un vanna ir tās lietas, kas kalpos vairākus, nevis tikai vienu gadu.

2. Izmantošana

Padomā, kāds ir tavs dzīvesveids. Šis ir īpaši svarīgs jautājums, izvēloties santehniku, kas kalpos ikdienā. Piemēram, ja mājās ir mazi bērni, izvēlies tādu izlietni un krānu, kuram piekļūt varēs arī bērni. Tāpat pārdomā, vai mājinieki dotu priekšroku iešanai dušā, vai arī izbaudītu mērcēšanos vannā? Ja domas atšķiras, ņem vērā, ka šos abus variantus var apvienot, piemēram, ierīkojot vannu ar dušas aizkaru vai vannas sienu, kā rezultātā katrs varēs izmantot to variantu, kas viņam ērtāks. Vannas sienas un cita veida santehnika vai tās piederumi šobrīd par lieliskām cenām ir pieejami interneta veikalā 220.lv, tādēļ ieskaties, lai atrastu sev vēlamo modeli.

3. Izskats

Vispirms izvēlies, kāds stils, materiāli un krāsas būs piemēroti tieši tavam projektam, un pie tā arī centies palikt. Atceries, ka ir divi pamata iekārtojumi, pēc kuriem vari vadīties, – modernais un tradicionālais.

Modernos mājokļos labi iederas slaidas, maigas līnijas vai arī izteikti leņķi un metālisks klājums. Šeit noteikti piestāvēs spīdīgie nerūsējošā tērauda krāni, kas piešķirs luksusa un elegances sajūtu. Savukārt, izvēloties krānu, kas ir, piemēram, bronzas vai vara krāsā,  radīsi pilnīgi pretēju, senatnīgu vannas istabas iekārtojumu.

4. Savienojamība ar vannas istabā esošo sistēmu

Visticamāk, tavā vannas istabā jau ir paredzēta vieta izlietnes krāna un vannas vai dušas jaucējkrāna pieslēgšanai, tualetes poda montāžai, kā arī vannas vai dušas uzstādīšanai. Prātīgāk būtu šīs pozīcijas nepārvietot, jo tas bieži vien prasa pamatīgus papildu ieguldījumus. Tā vietā prātīgāk ir vienkārši nomainīt esošo krānu, tualetes podu vai duškabīni. Taču ņem vērā to, lai savienojumi būtu savā starpā saderīgi. Ja pats nezini, kā to noteikt, vajadzētu konsultēties ar profesionālu santehniķi. Tas palīdzēs izvairīties no kļūdaina pirkuma veikšanas.

Kur iegādāties labu santehniku?

Interneta veikals 220.lv jau vairāku gadu garumā piedāvā saviem pircējiem kvalitatīvu santehniku par draudzīgām cenām. Šeit atradīsi duškabīnes, vannas, izlietnes, tualetes podus un bidē, jaucējkrānus, dvieļu žāvētājus, vannas istabas aksesuārus, kā arī preces vannas istabai un tualetei, kas atvieglos ikdienu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu