Kas ir zāles pļāvēju TOP ražotāji?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Stock.adobe.com

Zāles pļāvēju klāsts ir ļoti plašs – ielūkojoties kādā internetveikalā, nereti priekšā paveras skats ar vairāk nekā 100 dažādiem modeļiem no vairākiem desmitiem ražotāju. Kā šajā plašajā klāstā orientēties? To lūkosim noskaidrot šajā rakstā, cenšoties atlasīt labākos zāles pļāvēju ražotājus!

 

Husqvarna

Droši vien Tu pat nevari iedomāties, cik sena ir Husqvarna vēsture – šis Zviedrijas uzņēmums dibināts… 1689. gadā. Husqvarna ir zīmols, kas savu labo slavu galvenokārt iemantojis ar saviem motorzāģiem, taču arī cita veida dārza tehnika no šī ražotāja izceļas ar augstu kvalitāti un izturību.

Husqvarna klāstā atradīsi jebkāda veida zāles pļāvēju – gan mehāniskos, gan stumjamos zāles pļāvējus ar un bez piedziņas. Tāpat piedāvājumā ir zāles pļāvēji–roboti, savukārt lielāku dārza īpašniekiem noderēs kāds no raideriem, dārza traktoriem vai nulles pagrieziena pļāvējiem. Husqvarna zāles pļāvēji mēdz būt aprīkoti ar ļoti modernām un noderīgām funkcijām, kas gan atkarīgas no konkrētā modeļa.

Stiga

Vēl viens Zviedrijas zīmols, kas izceļas tieši ar saviem zāles pļāvējiem. Arī Stiga produktu klāsts ir ļoti plašs, tāpēc zāles pļāvēju no šī ražotāja sev spēs atrast ikviens – gan cilvēki ar pavisam nelielu piemājas pagalmu un beidzot ar uzņēmumiem, kas nodarbojas ar futbola laukumu un parku pļaušanu.

GARDENA

Vācijas dārza preču ražotājs, kas piedāvā zāles pļāvējus–robotus, kā arī elektriskos un akumulatora zāles pļāvējus; tāpat klāstā atrodami mehāniskie jeb manuālie zāles pļāvēji. Līdz ar to, ja dārzu vai pagalmu vēlies nopļaut zaļi (lasi – izmantojot tikai savu spēku vai elektroenerģiju) un klusi, noteikti aplūko GARDENA produkciju. Vēl jāizceļ GARDENA smart system, kas ļauj par dārzu parūpēties ar lietotnes palīdzību.

John Deere

John Deere ir Amerikas Savienoto Valstu uzņēmums ar vairāk nekā 180 gadus ilgu pieredzi, kuru atpazīstam ar tā ikoniskajiem, zaļi dzeltenajiem traktoriem un logo, kurā gozējas briedis. Tomēr John Deere ražo arī kvalitatīvus dārza traktorus un nulles rādiusa pagrieziena pļāvējus. Ja nepieciešams, vari iegādāties arī komunālo un profesionālo John Deere tehniku zāles pļaušanai.

Stock.adobe.com

Katrā kārtīgā dārzā atrodas ne tikai zāles pļāvējs vai dārza traktors, bet arī dažāda cita veida dārza tehnika. Ja vēl tikai esi tās meklējumos, SMScredit bloga sadaļā atradīsi patiesi noderīgu rakstu – Kas jāņem vērā, ja tiek pirkta jauna dārza tehnika?

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu