Martini Fiero – Itālijas valdzinājums jūsu kokteiļa glāzē

Papildus 2 video receptes uzkodām
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sajūtiet Itālijas vilinošo aromātu un ļaujieties silto dienvidu nakšu burvībai, kuru piepilda aizraujošas tikšanās un notikumi... Lai šodienā ienestu dzīves krāsainību, aizjūras zemju spilgtās emocijas un burvīgus vakarus ar draugiem un mīļotajiem, piepildiet savu glāzi ar Martini Fiero. 

Pirmo reizi 40 gadu laikā Martini piedāvā absolūti jaunu, revolucionāru produktu, kas atbilst visām mūsdienu garšas, krāsas un aromāta vajadzībām, turklāt veidots tikai no dabiskām sastāvdaļām. 

Jaunais dzēriens ļauj baudīt piesātinātu, bagātīgu, saules gaismas piepildītu garšu, kas saistās ar Itāliju un Pessione ieleju. Tajā jau kopš 19. gadsimta audzē vīnogas un garšaugus izsmalcinātajiem Martini dzērieniem.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta

"Jaunais Martini Fiero dzēriens apvieno gadsimtiem ilgu pieredzi un neierobežotu mīlestību pret darbu, kuru meistari nodod viens otram jau astoņās paaudzēs”, - stāsta uzņēmuma Martini meistars-herbālists Ivano Tonuti (Ivano Tonutti), - Martini Fiero izveidē ievērojām nevainojamu garšas nošu līdzsvaru. Bija nepieciešams atrast pareizo uzmundrinošo citrusa nošu – no Mursijas apelsīnu miziņām –, savienojumu ar maigu vērmeļu un citu izsmalcinātu augu rūgtumu, radot ideālu garšas un aromāta kombināciju Martini Fiero baudīšanai ar toniku". 

Meistars Džuzepe Muso (Giuseppe Musso) rūpīgi atlasīja labākos baltvīnus, kas ir jaunā dzēriena pamatā. "Ieguldījām ļoti lielu darbu, lai, pievienojot toniku, atklātos mūsu labākā baltvīna intensīvie aromāti un citrusa sastāvdaļas. Un lepojamies ar rezultātu – mēs radījām modernu vermutu ar izteiktu apelsīnu garšu, kas atklājas saspēlē ar toniku. Martini Fiero – ir patiesi ideāls aperitīvs".

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta

Reibinošo vermuta aromātu veido svaigas apelsīnu miziņu, sulas un vaniļas nianses, atmodinot ne tikai sajūtas, bet arī īstenojot visprasīgāko gurmānu vēlmes. Baudiet dzērienu, glāzē ar ledu sajaucot 50/50 Martini Fiero un toniku un pievienojot sulīga apelsīna šķēlīti. Katra Martini Fiero glāze piedāvā rūgteni saldu apelsīnu svaigumu un garšas ceļojumu uz Itāliju, kur zem spožās dienvidu saules jūs piepilda laime un vēlme ļauties bezrūpīgām baudām. Il dolce far niente – māksla baudīt dzīvi – tik ļoti raksturīga Itālijai. Šo brīnumaino sajūtu jums dāvā jaunā vermuta Martini Fiero garša.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu