Autoplacis.lv - Latvijas mēroga auto tirdzniecības platforma, kas pievērsusi auto tirgotāju un sabiedrības uzmanību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar 2018. gada augustu ir sācis darboties jauns, Latvijas mēroga auto tirdzniecības portāls www.autoplacis.lv ar mērķi apvienot auto tirgotāju, dīleru un privātpersonu intereses un vajadzības kopīgā projektā. Portāls dotajā brīdī jau sevī ietver kā jaunu, tā lietotu un ārzemju auto piedāvājumu, un, kas ir svarīgi, Latvijas iedzīvotāji savus spēkratus var ievietot portālā pilnībā bez maksas – līdzīgi kā īstā autoplacī!

Autoplacis.lv ilgtermiņa pamatmērķis ir iespēju robežās sakārtot, kā arī apvienot auto tirgu - auto tirgotāji, dīleri, auto servisi, auto kapsētas, pat auto rezerves daļu un riepu tirgotāji vienuviet! Tādā veidā mērķis ir panākt, lai cilvēkiem vairs nebūtu jāmeklē visu priekš auto nepieciešamo desmitiem dažādos portālos...

Tā vietā, lai dotos uz vietas apskatīt auto tirgotāja piedāvājumu, jebkurš to var izdarīt mājās, ienākot portālā. Portālā ir Latvijas auto tirgotāju karte, kurā viegli atrast sev tuvāko auto tirgotāju, iepazīties ar tā automašīnu piedāvājumu, kontaktinformāciju un iegūt norādes kā nokļūt pie tirgotāja, kad pircējs jau ir izdarījis izvēli. Tas ir tik vienkārši!

Platforma gan auto tirgotājiem, gan pircējiem

Kā priekšrocību auto tirgotājiem portālā jāpiemin ne tikai vietu Latvijas auto tirgotāju kartē, bet arī sadarbības partneru atpazīstamības veicināšanu Google meklētājā un citos reklāmas tīklos, iegūstot papildu atpazīstamību tiem, kam ir sava mājas lapa. Auto tirgotājiem, kuriem jau ir sava mājas lapa, tiek piedāvāta iespēja ar XML palīdzību importēt transportlīdzekļus Autoplacis.lv, tādā veidā ietaupot savu laiku - ne tikai palielinot iespējas pārdot savus transportlīdzekļus, bet arī paaugstinot jau savas mājas lapas pozīcijas Google meklētājā. Katram auto tirgotājam arī tiek izveidota sava lapa (dīlera lapa), kas apkopo visu viņu transportlīdzekļu piedāvājumu, kas ievietots portālā! Kamēr auto tirgotāji var izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko tarifu, tikmēr privātpersonas vienmēr var un vienmēr varēs ievietot līdz 2 transportlīdzekļiem bez maksas!

Kā pašā pamatā radās ideja par portāla izstrādi

Mēs, kā IT kompānija, kas jau vairākus gadus sadarbojas ar auto tirdzniecības nozares speciālistiem IT projektu izstrādē, novērojām, ka joprojām nebija portāla, kurā redzams viss auto plaču un dīleru piedāvājums interneta vidē vienuviet. Protams, tādam mērķim - pārdot automašīnas - risinājums, kas vismaz pagaidām vēl strādā, ir sludinājumu portāli. Bet ir āķis... Ar auto tirgotāju un dīleru palīdzību esam noskaidrojuši faktoru, kas ir satraucošs gan privātpersonām, kas vēlas pārdot savu automašīnu, gan auto tirgotājiem - lai pārdotu auto, ir nesamērīgi daudz jāmaksā... Pastāv risks, ka kāda automašīna savu pircēju atradīs tikai pēc vairākām nedēļām, ja ne mēnešiem, kas nevajadzīgi patērē līdzekļus un dārgo laiku, lai to ievietotu atkal un atkal sludinājumu portālos. Tas ir primārais un viens no daudzajiem faktoriem, kāpēc projekts pirmajos divos darbības mēnešos ir pievērsis auto tirgotāju uzmanību, piesaistot vairāk nekā 70 dažādus auto tirgotājus un dīlerus no visas Latvijas, jo esam izveidojuši risinājumu - automašīnu no portāla var izņemt tad, kad auto tirgotājs ar viena klikšķa palīdzību atzīmē to kā pārdotu, un, kamēr vien attiecīgais transportlīdzeklis ir pārdošanā, tikmēr sludinājums paliek aktīvs! Mēs ticam, un tā arī ir, ka katrai automašīnai ir savs pircējs - pēc nedēļas, 2 mēnešiem, pusgada... Kāpēc par to pārmaksāt, ievietojot vienu un to pašu sludinājumu atkal un atkal... Un atkal?

Foto: Publicitātes foto

Ja vēlies pārdot savu auto:

Juridiskām personām un auto tirgotājiem, kuru piedāvājumā ir vairāk nekā 5 automašīnas, līdz 30. novembrim tiek piedāvāta iespēja reģistrēties portālā bez maksas, izmantojot Promo Kodu, ko var uzzināt, sazinoties ar portāla komunikācijas daļu, tādā veidā nodrošinot arī sev vietu Latvijas auto tirgotāju kartē!

Aicinām iepazīties ar portālu, tajā iegūstot sīkāku informāciju par nākotnes vīziju, par to, kā izveidot savu profilu un kā ievietot savu auto pārdošanā! Ieteikumu un jautājumu gadījumā sazināties, rakstot uz e-pastu vai zvanot, kontaktinformācija ir pieejama portāla kontaktu sadaļā. Uz tikšanos www.autoplacis.lv!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu