Modernizētie 7.sērijas BMW līdzināsies šim auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/stanrudman

Ažiotāža ap modernizētās BMW 7.sērijas sedana ārējo izskatu aug. 

Pirms dažām dienām tīmeklī sāka klejot acīmredzami neoficiālā kārtā iegūts attēls, kurā bija redzams auto purngals ar prāva izmēra BMW radiatora režģa "nierēm", šauriem lukturiem to abās pusēs un salīdzinoši lieliem gaisa savācējiem bampera stūros. Dažiem tas varēja šķist kā fotošops, taču tagad šim attēlam seko krietni vien kvalitatīvāka bilde, kam ir tie paši svarīgākie raksturlielumi - divi liela izmēra radiatora režģa segmenti, šauri lukturi un pamatīgi gaisa savācēji.

Pēc līdzīga principa iepriekš veidots arī jaunās paaudzes X5, kā arī paša jaunākā un arī lielākā SUV automobiļa X7 (foto) priekšējās daļas dizains. Šajā modelī jaunais stils redzams visizteiktāk, turklāt lieliski sasaucas ar 2014.gada pavasarī prezentēto BMW vīziju par pārvietošanos luksusu jeb konceptauto Vision Future Luxury.

BMW Vision Future Luxury
BMW Vision Future Luxury Foto: BMW

Cik lielā mērā atjaunotā 7.sērija līdzināsies noplūdinātajiem attēliem, konceptuālajam Vision Future Luxury un X7, redzēsim jau pavisam drīz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu