Nākamnedēļ spriedīs par OIK un budžeta likumprojektu sagatavošanas un pieņemšanas grafiku

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Koalīciju veidojošo partiju pārstāvji 28.janvārī gaidāmajā pirmajā oficiālajā sanāksmē pēc valdības apstiprināšanas vērtēs informatīvo ziņojumu par Obligātā iepirkuma komponenti (OIK) un budžeta likumprojektu sagatavošanas un pieņemšanas grafiku, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejā.

Sēdē piedalīsies partiju apvienības "Jaunā Vienotība" (JV), partijas "KPV LV", Jaunā konservatīvā partija (JKP), partiju apvienības "Attīstībai/Par!" (AP!) un nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) pārstāvji.

Darba kārtībā iekļauts jautājums par Ministru kabineta (MK) 29.janvāra sēdes darba kārtības jautājumiem, tajā skaitā par budžeta likumprojektu sagatavošanas un pieņemšanas grafiku. Par to ziņos finanšu ministrs Jānis Reirs (JV).

Savukārt ar informatīvo ziņojumu par OIK iepazīstinās ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV).

Politisko partiju pārstāvji runās arī par attīstības komitejas izveidi reģionālās reformas uzsākšanai. Par to ziņos vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu