Dzīve kā karaļnamā jeb aristokrātiski mājokļi Rīgas centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Jūsu mājvieta ir kā pils, un jūs esat šīs pils valdnieks, tāpēc, domājot par dzīvesvietas iekārtojumu, arī jāizdara atbilstošas izvēles. Un patiesi – nav jābūt aristokrātam, lai savu mājokli izveidotu par karaļnamu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir uzmeklējis četrus pārdošanā esošus dzīvokļus galvaspilsētas centrā, kuros jaunie saimnieki jutīsies kā augstmaņi.

Apartamenti Noliktavas ielā

Krāšņā jūgendstila ēkā, Noliktavas ielā 3, pārdošanā nonācis izsmalcināts četru istabu dzīvoklis ar kopējo platību 128,6 kvadrātmetri. Mājoklim ir ārkārtīgi laba atrašanās vieta – pāris soļu attālumā sasniedzams Kronvalda parks, Latvijas Nacionālas teātris, Vecrīga. Dzīvokļa īpašnieki novērtēs ne vien lokācijas vietu, bet arī dzīvokļa interjeru, kurš pēc remonta ieguvis pilij cienīgu izskatu – grezni griestu rotājumi, ozolkoka parkets, jūgendstila krāsnis, ekskluzīvas mēbeles, lustras un vēl un vēl ... Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv

Dzīvoklis Ģertrūdes ielā

Galvaspilsētas centrā, Ģertrūdes ielā 30, ir iespēja iegādāties 149 kvadrātmetrus lielu dzīvokli, kuros valda brīnišķīgās Itālijas gaisotne. Ar savu unikālo iekārtojumu, interjera priekšmetiem un apdares materiāliem, mājoklis atgādina monarha vasaras rezidenci. Tā plānojums paredz trīs guļamistabas, no kurām viena šobrīd iekārtota kā darbistaba, viesistabu, virtuvi, ēdamistabu un divas vannas istabas. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv

Mājoklis Basteja ielā

Basteja ielā 6 jaunus saimniekus meklē luksusa klases dzīvoklis, no kura logiem paveras skats uz Bastejkalnu, parku un Rīgas kanālu. Karaliskie apartamenti ir dizainera izstrādāti. Tajos var novērtēt vērtīgas gleznas, parketa un marmora grīdas, koka pakešu logus, augstos griestus, kamīnu, auduma tapetes, griestu rotājumus, kā arī individuāli veidotas mēbeles. 146 kvadrātmetros veiksmīgi izvietotas divas lielas guļamistabas, plaša viesistaba ar virtuvi, divas iebūvētas garderobes, vannas istabas un balkons ar skatu uz kanālu. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv

Dzīvesvieta Rūpniecības ielā

Šo divstāvu dzīvokli Rūpniecības ielā 5 pēc platības var pielīdzināt visai plašai privātmājai. Pirmajā stāvā atrodama plaša viesistaba ar ēdamzāli, guļamistaba, virtuve, iebūvēts skapis, vannas istaba un saimniecības telpa, savukārt otrajā stāvā – trīs guļamistabas, divas vannas istabas, balkons. Graciozu auru šeit rada gan interjers, gan augstie griesti – viesistabā to augstums pārsniedz piecus metrus. Arī apkaime – Klusais centrs -, kurā atrodas greznie apartamenti, ir prestiža. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu