TOP3: mūsdienīgi apartamenti vēsturiskajā Vecrīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Vecrīga uzskatāma par Rīgas vissenāko daļu. Tās daudzveidīgā arhitektūra, bruģētās un šaurās ieliņas vilina tūristus no dažādām pasaules malām. Šeit var novērtēt vairāk nekā 500 namus, kas pārstāv romānikas, gotikas, manierisma, baroka, klasicisma, eklektikas un modernisma stilistiskos novirzienus. Daļā no ēkām iekārtojušās viecnīcas, veikali, restorāni, taču lielu daļu aizņem dzīvojamais fonds. Ja tīko pēc gaumīga mājokļa pašā galvaspilsētas sirdī, aplūko dažus no Nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv publicētajiem sludinājumiem.

Apartamenti ar skatu uz Līvu laukumu

118 kvadrātmetrus lielais dzīvoklis Riharda Vāgnera ielā 2 ir lielisks piemērs tam, kā eleganti un pārdomāti iekārtot mājokli. Lai gan šeit var ieraudzīt teju visas varavīksnes krāsas, apartamentu kopējais tēls atstāj ārkārtīgi gaumīgu iespaidu. Dzīvokļa plānojums paredz trīs guļamistabas, kur vienā no tām ir atsevišķa vannas istaba un garderobe, lielu viesistabu ar ēdamistabu un virtuvi, vēl vienu vannas istabu. Mājoklis būs īpaši piemērots ne vien tiem, kam tīk oriģināls interjers, bet arī tradicionālu vērtību piekritējiem – kamīns un augstie griesti ir bijusi vērtība visos laikos. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv

Gaišs mājoklis, no kura baudīt Rīgas panorāmu

Jaunus īpašniekus meklē arī 125,4 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis Teātra ielā 19. Nule kā piedzīvojot remontu, mājoklis ieguvis pavisam jaunu un modernu veidolu. Lakota egles koka grīda, stilīgas mēbeles, aksesuāri, kvalitatīva virtuves tehnika, jauna gāzes apkures sistēma un apkures katls, gudrā vadības sistēma – tās ir vien dažas no niansēm, ko dzīvesvietā var novērtēt pēc kapitālā remonta. Papildu vērtību apartamentiem piešķir terase, no kuras baudīt brīnišķīgo galvaspilsētas panorāmu. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv

Grezns dzīvoklis jaunajā projektā

Jaunais projekts “Rīdzenes Rezidence” slejas Kungu ielā 25. Tas ir luksusa klases nams, kurā par labsajūtu un augstu dzīves kvalitāti ir padomāts līdz pat vismazākajam sīkumam. Dzīvojot šeit, nebūs jātērē laiks tādām aktivitātēm kā dzīvokļa uzkopšana, veļas mazgāšana un gludināšana, jo par to parūpēsies nama servisa menedžments. Arī pārdošanā esošais dzīvoklis iekārtots pēc augstākajiem interjera standartiem, kas ietver pietiekamu plašu, taču neuzbāzīgu krāsu gammu un minimālisma principus. Apartamentu 120 kvadrātmetros izvietotas divas guļamistabas, viesistaba ar virtuvi, divas vannas istabas, saimniecības telpa un garderobe. Aplūko vairāk bildes!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu