“Perlabox” - apavi kā pērles

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada janvārī Rīgā durvis vēris jauns un moderns outlet stila apavu veikals “Perlabox”. Veikals atrodas pašā Teikas sirdī, Brīvības gatvē 314, un patīkami pārsteidz ar plašu pasaulē iecienītu zīmolu klāstu un īpaši pievilcīgām cenām.

Veikala nosaukums veidots, apvienojot angļu valodas vārdus pearl un box (latv. val. pērle un kaste), un “Perlabox” preču klāstu patiesi veido vienas vienīgas pērles, ko darinājuši tādi populāri ražotāji kā Asics, Adidas, Calvin Klein Jeans, Converse, Guess, Lacoste, LEVI’S, MaxMara, Nike, Puma, Reebok, Timberland, Versace Jeans un daudzi citi.

“Perlabox” sortiments veidots tā, lai ikkatrs pircējs varētu atrast savai gaumei un ienākumiem atbilstošus kvalitatīvus un mūsdienīgus apavus. “Perlabox” iecienījuši kā mazu, tā lielu kāju īpašnieki, jo veikalā pieejami apavi no 17. līdz pat 48. izmēram.

Lai preču klāstu padarītu daudzveidīgāku, “Perlabox” piedāvā arī stilīga dizaina kreklus, vīriešu bokseršortus un citas preces, kas lieliski atsvaidzinās un papildinās tavu garderobi.

Foto: Publicitātes foto

“Perlabox” rūpējas par savu klientu labsajūtu un ērtībām, piedāvājot gan bezmaksas autostāvvietu, gan siltos dzērienus, kas pērļu meklēšanu padara īpaši patīkamu. Līdz “Perlabox” var ērti aizkļūt arī ar sabiedrisko transportu - blakus veikalam atrodas gan starppilsētu autobusa pietura, gan dažādu galvaspilsētas transporta maršrutu pieturas.

Klientu ērtībai ir izveidots arī interneta veikals perlabox.lv, kas ļauj pircējiem neatkarīgi no viņu atrašanās vietas iegādāties zīmola apavus par pievilcīgām cenām.

Kvalitatīvu apavu cienītājiem noteikti ir vērts sekot līdzi “Perlabox” aktivitātēm sociālajos tīklos - Facebook un Instagram -, lai nepalaistu garām noderīgus jaunumus un konkursus.

Jāuzsver, ka “Perlabox” atbalsta Latvijas sportu - veikals sniedz atbalstu gan florbola klubam “SĀC”, gan talantīgajiem kartinga braucējiem Artūram un Kristoferam Tomasam.

“Perlabox” ir atvērts katru darba dienu 11:00-19:00, kā arī sestdienās 12:00-18:00. Nāc un izvēlies savu pērli!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu