"Vingruma" Monta: ir tāds apjukums, ka nezini, ko ķert, ko grābt!

1. nedēļa
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Sākoties pirmajai projekta nedēļai, ir tāds neliels apjukums, jo nezini, ko ķert, ko grābt. Gribas visu un uzreiz, gribas izmantot visas iespējas un liekas, ja visu uzreiz sagrābsi, tad rezultāts arī būs uzreiz. Jau pirmajās dienās nopratu, ka Vinguma klubs ir kā ģimene, vienmēr visi savstarpēji sveicinās, sasmaidās un, ja nepieciešams, arī var lūgt padomu, kā un ko pareizi darīt.

Pirmās dienas ir kā iepazīšanās ar sevi vēlreiz un uz ko būs gatavs tavs ķermenis.

Izmēģinājām trenažieru zāli, pildot treneres norādījumus, – ar prieku un bez fanātisma. Trenažieru zāle pirmajās dienās vairāk ir kā iesildīšanās.

Monta
Monta Foto: Publicitātes foto

Lielākais piedzīvojums bija ārstnieciskā vingrošana, vienmēr likās, ka esmu spējīga daudz izturēt, likās, ka tas būs viegli. Bet ziniet, viegli nav, tomēr tas aizrauj. Izmēģināt vajag visiem, un tad jau redzēs katrs pats, vai tas ieinteresē un ievelk savos tīklos vai ne, bet noteikti varu bilst, ka mani paķēra. Tas uzlādēja manī tādu kā adrenalīna devu, un gribas vēl un vēl!

Foto: No personīgā arhīva

Pabeidzot darba nedēļu, nolēmu sevi palutināt ar spa. Pirtis, džakuzi un baseins. Varu pateikt to, ka tvaika pirtī gandrīz aizmigu, jo bija tik patīkami relaksēties un atslēgties, lai varētu jaunu nedēļu iesākt ar jaunu sparu un iedvesmu.

Pēc pirmās nedēļas jau enerģijas ir vairāk un miegs ir labāks, tāpēc iesaku katram, kuram liekas, ka ir lielāks nogurums un slikts miegs, - sportojiet, tas uzlādē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu