"Vingruma" Inga: ir grūti, sāp visas maliņas un burkšķ vēders...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

JĀ!! Esmu viena no sešiem laimīgajiem, kuriem tika dota iespēja trīs mēnešu garumā vismaz trīs reizes nedēļa sportot Vingruma klubā. Pirmā nedēļa ir paskrējusi ļoti ātri, apmeklējot gan treniņus, gan konsultāciju par veselīgu uzturu. Esmu bezgala laimīga, ka man tika dota šī iespēja, tajā pašā laikā esmu ļoti norūpējusies, vai varēšu sevi attaisnot ar labiem panākumiem, protams, es centīšos un arī tagad to daru.

Iepriekš nekad nebiju bijusi sporta klubā, bet tagad, ieejot Vingruma kluba telpās, jūtos kā savējā – sirsnīga sagaidīšana un arī attieksme ir brīnumjauka. Esmu bijusi uz veselīga uztura lekciju, kur noskaidroju, ka ir jāēd maz, bet ik pēc trīs stundām. Ar to arī strādāju, grūti ir saplānot visas dienas ēdienreizes, jo līdz šim biju pieradusi ēst tikai trīs reizes dienā.

Vēders jau burkšķ – diez kas būs tālāk?! Burkšķēšanu slāpēju ar ūdeni.

Inga
Inga Foto: Publicitātes foto

Vēl biju trenažieru zālē, kur vingroju uz eliptiskā un velo trenažiera, man ļoti patīk. Un tad gāju uz ārstniecisko vingrošanu. Patiesībā likās ļoti labi, ņemot vērā, ka ikdienā esmu sēdoša darba cilvēks. Vien grūti visus vingrinājumus izpildīt, bet esmu apņēmības pilna, un gan pēc laika vingrinājumi būs pa spēkam uz visiem 100%. Piektdien izbaudīju SPA zonu, kurā ir trīs dažādas pirtis, ļoti iepatikās tvaika pirts un arī baseins, kas ir neliels, bet pietiekams, lai arī izpeldētos. Visbeidzot mierīga pasēdēšana džakuzi bija superīgs darba nedēļas noslēgums.

Esmu secinājusi, ka varu mainīties, ja vien pie tā strādāšu. Šobrīd ir grūti, sāp visas maliņas un burkšķ vēders, bet tas ir sīkums.

Vislabākais novērojums: iepriekš es atbraucu no darba mājās un vakarā pieēdos, bet tagad no darba uz treniņu un vakarā vairs arī ļoti ēst negribas. Galvenais, ko man izskaidroja, vajag nedaudz paēst pēc treniņa – tā arī darīju, līdz ar mājās ēst vairs negribas.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu