"Vingruma" Inga: piegāju veikalā pie zefīriem un... pārgāja saldumu kāre

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Otrā nedēļa ir pievarēta, bet kurš gan skaita?! Jūtos diezgan pacilāti, ar viegluma sajūtu vēderā. Saprotu, ka vēders jau ir pielāgojies pārmaiņām, jo vairs tik bieži neburkšķ. Esmu pilnībā izmainījusi savus ēšanas paradumus un aktivitāšu ieradumus.

Veikalā nereti pavadu ilgāku laiku, jo ir lielā kaloriju pētīšanas mānija. Pirms produkti nonāk vēderā, tiek izvērtēts to kaloriju daudzums. Šonedēļ sakārojās kaut kā garšīga, saprotu, ka varu našķēties ar zefīru.

Piegāju veikalā pie zefīriem, paskatījos kaloriju daudzumu un sapratu, ka neko garšīgu es vairs negribu. Pagaidām kaloriju metode darbojas. Apskatot produktu un tā kaloritāti, saprotu, cik daudz varu vai nevaru atļauties. Tā kā gribas labus rezultātus, tad arī mēģinu atteikties no jebkādiem saldumiem. Tiesa gan, augļi ir palikuši manā ēdienkartē, tos es atļaujos ēst brokastīs kopā ar grieķu jogurtu. Ļoti garšīgi, un saldumiņš punčukam arī tiek.

Foto: No personīgā arhīva

Visas nedēļas garumā biju Vingruma klubā trīs reizes. Esmu iesākusi apmeklēt ārstniecisko vingrošanu un pirms tam trenažieru zāli, ļoti labs dienas noslēgums. Pirms projekta mocījos ar sāpēm labās rokas locītavā, bet tagad sāpes pazudušas, vēl viens pluss manām aktivitātēm. Nu jau arī nodarbībās trenerīte mani biežāk uzslavē par precīzi izdarītu vingrinājumu, sajūtas ir vienkārši super. Es nezinu, kur rodas mana enerģija, bet pēc treniņiem tās ir vēl vairāk, liekas, ka kalnus varu gāzt.

Paldies līdzcilvēkiem, kas seko man un tic maniem spēkiem. Jūsu atbalsts ir nenovērtējama vērtība, kas palīdz cīņā ar sevi. Arī darbā kolēģi seko manam piemēram un ēd veselīgi, man prieks, ka esmu iespaidojusi arī citus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu