Arī piektdien iespējami traucējumi "Swedbank" pakalpojumu darbībā (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
AS "Swedbank" norēķinu karte. Ilustratīvs attēls
AS "Swedbank" norēķinu karte. Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Arī piektdien iespējami īslaicīgi traucējumi "Swedbank" pakalpojumu darbībā, aģentūrai LETA pavēstīja bankā.

""Swedbank" šodien turpina strādāt pie informācijas tehnoloģiju (IT) sistēmu pilnveides, lai pilnībā novērstu vakardienas tehniskā incidenta sekas. Dienas laikā iespējami īslaicīgi traucējumi bankas pakalpojumu darbībā," sacīja "Swedbank" Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs, atvainojoties par sagādātajām neērtībā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka ceturtdien, 7.martā, saistībā ar tehniskajiem sistēmas atjaunināšanas darbiem bija traucēta "Swedbank" pakalpojumu darbība - bija ierobežota internetbankas, mobilās lietotnes, karšu un bankomātu izmantošana.

Frolovs skaidroja, ka ceturtdien no plkst.16.33 līdz 17.37 tika reģistrēti traucējumi vairākos "Swedbank" nodrošinātajos pakalpojumos, kas radās saistībā ar iepriekšējā naktī veiktiem sistēmas atjaunināšanas darbiem. "Aktivizējoties klientu plūsmai dienas laikā, diemžēl saskārāmies ar neprognozētām tehniskām problēmām klientu apkalpošanas sistēmās, kas negatīvi ietekmēja mūsu pakalpojumu pieejamību," viņš sacīja.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā bankā Latvijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu