LIAA direktoram nav skaidrības par turpmāko sadarbību ar ekonomikas ministru (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Tifanova/LETA

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktoram Andrim Ozolam nav skaidrības par turpmāko sadarbību ar ekonomikas ministru Ralfu Nemiro (KPV LV).

Ozols par LIAA direktoru tika iecelts 2004.gada novembrī ar toreizējā ekonomikas ministra Jura Lujāna rīkojumu. Šā gada novembrī beigsies Ozola pilnvaru termiņš, kad ekonomikas ministram būs jālemj par Ozola pilnvaru pagarināšanu.

Tomēr pēc tam, kad intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Viens pret vienu" Nemiro sacīja, ka LIAA darbinieki iesaistīti Eiropas Savienības fondu izkrāpšanā, Ozols pauda neziņu par to, kāda varētu izvērties abu sadarbība nākotnē.

"Ja ir konspirācijas teorijas, ka man ir laiks iet un kāds vēlas pārmaiņas LIAA, tad nevajadzēja apliet ar samazgām visu valsti. To var veikt daudz savādāk. Lai tiktu vaļā, nav jānomelno valsts," pauda Ozols.

LIAA direktors arī piebilda, ka, pat ja arī viņš saņems sodu par "izrunāšanos" piektdien notikušajā preses konferencē, tomēr viņam svarīgāk ir iestāties par LIAA kolektīvu. "Es zinu, ka neviens no LIAA nav iesaistīts krāpniecībā un viņi ir godīgi," uzsvēra iestādes direktors

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu