"Vingruma" Līva: zinu, ka spēšu visu izdarīt!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Trīs dienas neesmu bijusi Vingruma klubā. Šāda pauzīte ir mani nedaudz pavilkusi uz slinkumiņu tā, ka šodien nepavisam negribas kaut kur doties un apsveru iespēju izlaist treniņu. Bet nu tomēr saņemos, un labi, ka tā, dodos uz zāli, kur atkal ar savu apskrandušo, ar kaut ko aplieto lapiņu planēju apkārt. 

Labi, ka zālē ir treneris Normunds, kurš man liek uztaisīt supersmaidīgo bildi, citādi tos selfijus katru reizi taisīt ir diezgan garlaicīgi. Negribas jau arī iežūžināt garlaicībā savus Facebook draugus un likt tiem trīs reizes nedēļā skatīties uz vienādām bildēm, tāpēc ir labi, ja kāds no malas var nobildēt, kad trenējos viena zālē!

Lai arī jau vairākas reizes trenējos individuāli, joprojām nevaru pierast, ka treniņš sanāk tik īss, nedaudz pāri stundai ar visu iesildīšanos un atsildīšanos. Ja trenējos pie Ineses, tad mazāk kā ar divām stundām kopā ar iesildīšanos un atsildīšanos cauri netiksi :D bet vienai pašai trenējoties, ir vieglāk kontrolēt slodzi, jo zinu, cik un kādi vingrinājumi vēl būs, līdz ar to sevi tik ļoti nesaudzēju, jo zinu, ka spēšu visu izdarīt. Pie trenera savukārt ir vēlme sevi pasaudzēt, jo nezinu vēl, kādi briesmīgie vingrinājumi sekos un vai pietiks tiem spēka!

Foto: Vingruma klubs

21.03. Ceturtdiena. Šķiet, ka pagājusi vesela mūžība kopš pēdējā koptreniņa ar Elīnu pie treneres Ineses, bet patiesībā pagājusi tikai nedēļa. Šodien treniņā izmantojam rīku, ko sauc par TRX piekares sistēmu. Tā ir stienī iekarināta saite, ar kuras palīdzību var veikt vairāk nekā 80 dažādu vingrojumu!! Ja kāds meklē roku trenažieri, tad šis ir ideāls, jo pilnīgi visos vingrinājumos, pat ja arī trenē kājas, tomēr reizē slodze ir arī rokām.

Ņemot vērā, ka viens no maniem projekta mērķiem bija samazināt roku apkārtmēru, bet par mēnesi tas nav pakustējies ne no vietas, tad TRX ir kā radīts man - un jā, piektdienā man pirmo reizi projekta laikā sāpēs tricepsi un plecu daļa. Līdz šim biju jutusi tikai citas ķermeņa daļas.

Foto: Vingruma klubs

22.03. Piektdiena. Tā kā sestdienas treniņš pie Ineses ir atcelts, tad dodos šodien uz zāli, lai brīvdienās varētu atpūsties no sporta! Tomēr vakardienas TRX ir atstājis sekas uz maniem muskuļiem un kopā ar nelielu nespēku tas nepavisam neliek gribēt atkal sevi kustināt. Bet saņemšanās dažreiz ir mana stiprā puse, tā ka nu jau braši soļoju pa trenažiera zāles skrejceliņu.

Vai nu nogurums, vai arī šodien taisu īpaši dziļus izklupienus un pietupienus: vienā brīdī sāku just, ka uz vingrojuma beigām jau paliek tāda sajūta, ka nezinu, vai vispār vēl piecelšos atkal augšā no tā pietupiena ... bet viss izdodas!

Esmu sevi veiksmīgi pamocījusi un tagad varu domāt, kādu bildi lai šoreiz priekš jums uztaisa. Tā, ar hantelēm bilde man vēl nav bijusi, tad lai iet tāda!!! Lūk, es ar hanteli :))

Foto: Vingruma klubs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu