2019. gada “Vingruma maratons” pusceļā: varam atļauties tortes gabaliņu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Normunds Rozenšteins
Normunds Rozenšteins Foto: Privātais arhīvs

Sešas nedēļas dalībnieki ir aizvadījuši sportojot, pārkārtojot savas ikdienas gaitas, un, protams, arī būtiski pārskatot ierastās maltītes. “Vingruma maratona” mentors Normunds Rozenšteins saka, ka rezultāti ir pārsteidzoši labi. “Dažiem ir tik izteikti tauciņu zudumi, ka man pat ir jāiesaka dzimšanas dienā apēst kārtīgu kūkas gabalu. Nopietni!”

Normunds Rozenšteins maratona dalībniekiem iesaka: “Visu ar mēru!” Viņš baiļojas, ka, dzenoties pēc labiem rezultātiem un redzot pirmās pozitīvās izmaiņas, dalībnieces var nodarīt sev pāri. Lai cik tas liktos dīvaini, mentoram nākas ieteikt “gabaliņu tortes”.

“Seja staro un saka, ka viss ir labi, bet organismam var nepatikt tik straujas pārmaiņas. Ceru, ka viss būs labi, bet ir jābūt prātīgiem.”

Ieva sešās nedēļās ir izkausējusi 11,1 kg tauciņu, uzbriedinājusi „musīšus” par 1,7 kg, kas rezultātā dod svara samazinājumu par 9,3 kg. Ieva svēra 121 kg, bet tagad sver 112 kg.

Inga ir atvadījusies no 8,9 kg. 112 kg vietā sver 103 kg.

Līva ir „ uzlabojusies" par 4,1 kg  Svara samazinājums no 87 kg līdz 83 kg.

Elīnas „varējums” ir 3,5 kg: no 96 uz 92 kg, un arī uzvara pār „ielaistu” kājas traumu.

Mūsu pavārmākslas meistara Dāvja ķermenis veiksmīgi un ar panākumiem tiek galā ar visiem fiziskās pilnveidošanās un veselības veicināšanas izaicinājumiem. Puisis skrien, ceļ smagumus, ir nopietni paaugstinājis visus fiziskos rādītājus. Jaunais vīrieša augums ir tik sīksts un izturīgs, ka uztur gandrīz nemainīgu svaru 76 – 77 kg.

Tā turpinām!

LASI VISU DALĪBNIEKU BLOGUS TE!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu