Vingruma maratona izlaidums. Balsojums turpinās!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs

Kamēr Vingruma maratonisti nepacietīgi gaida balsojuma rezultātus - kurš tad būs šī gada uzvarētājs un iegūs savā īpašumā gada abonementu Vingruma klubā, tikmēr 21. maija vakarā Vingruma klubā notika Vingruma maratona izlaidums. Visi pieci dalībnieki kā īstā izlaidumā saņēma diplomus ar apliecinājumu, ka veiksmīgi apsolvējuši Vingruma maratona programmu. 

Šīs vingruma akcijas svinīgā noslēguma dienā notika arī pēdējā "mērīšanās" pie trenera.

Inga trijos mēnešos zaudējusi 15,2 kg tauku un kļuvusi 3 gadus jaunāka. Nav slikti: katru mēnesi kļūt par gadu jaunākam. Prieks, ka Inga, kā viņa pati saka, "pirmo reizi ieguvusi pārliecību, ka "var". Noticējusi, ka bija pa spēkam izrauties no komforta un cīnīties ar zemo pašvērtējumu." Inga vasarā plāno bieži braukt ar riteni. Lai gan ierasti kopā ar vīru Inga labprāt makšķerē, Inga riteņbraukšanas aktivitātē ievilkusi arī savu dzīvesbiedru. Ingas vīrs pēc liela pārtraukuma savedis velosipēdus darba kārtībā, atliek tikai izvēlēties maršrutu!

Foto: Vingruma klubs

Par Ingu balso TE!

Ieva trīs mēnešos zaudējusi 17 kg tauku un kļuvusi par 5 gadiem jaunāka. Patīkami, ja 50. jubilejas vietā var svinēt 45., vai ne? Ieva vienmēr bijusi ļoti aktīva biznesa vidē, un viņa palīdzējusi atrast jaunus eksporta ceļus daudziem Latvijas uzņēmumiem. Ievas darba specifika ietver sevī neskaitāmus ceļojumus. Komandējums - gandrīz nedēļā reizi, tāpēc Ievas lielākais izaicinājums un mūžīgā atruna veselīgākam dzīvesveidam un biežākām aktivitātēm vienmēr bijis laika trūkums. Saskatāt līdzības ar sevi? Ja jā - tad ceram, ka Ieva jūs iedvesmos, jo Ieva Vingruma maratonā rotaļīgi pierādījusi, ka vingrošanai laiku tomēr atrast var. Akcijas laikā Ieva vingrošanas bildes sūtījā no dažādām pasaules malām, un plānoto treniņu atcelt nespēja, ne izstādes, no ceļojumi, ne komandējumi!

Foto: Vingruma klubs

Par Ievu balso TE!

Līva Vingruma maratona laikā zaudējusi 8,7 kg tauku. Tas ir ļoti augsts sasniegums Līvai, ko papildina ar 1 gads zudumā, ko uzrādīja gudrie svari metaboliskā vecuma rādītājā. Par Līvu treneri saka, ka viņa ir ļoti patstāvīga, spēj darboties pati un, ja ir īstā motivācija, tad Līva, neatkarīgi no citiem, spēj sasniegt vēlamos rezultātus. Prieks, ka Līvu atbalsta arī līgavainis un, līdz ar panākumiem Vingruma maratonā, gatavošanās kāzām vasarā ir kļūvusi vēl romantiskāka un priecīgāka. Kurai līgavai gan nav svarīgi kāzu kleitā izskatīties, cik vien labi var!

Foto: Vingruma klubs

Par Līvu balso TE!

Elīna šajos Vingruma maratona mēnešos zaudēja 6,5 kg tauku un, kas jo īpaši apsveicami, Elīnas metaboliskā vecuma rādītājs atklāja, ka jaunā daumā kļuvusi arī veselus 6 gadus jaunāka. Trenere Inese Bernāne Elīnu liela, ka viņa "ir ļoti zinātkāra, paklausīga un pacietīga. Varbūt, ka Elīna šajos trīs mēnešos bija gaidījusi lielāko kritumu svarā, tomēr Elīna ir izdarījusi daudz, un viņas ceļš uz savu ideālo sajūtu ir tikai sākumā." Trenere Inese lepojas ar Elīnas sasniegto.

Foto: Vingruma klubs

Par Elīnu balso TE

Dāvis, kā stāsta treneris Normunds Rozenšteins par dāvi saka: "Liekas, viņš kļuvis par citu cilvēku! Ceļas agri, skrien garas distances un galvenais - labi guļ. Viņš ir sevi izaicinājis un izvilcis no rutīnas." Dāvis iekļuva Vingruma maratona, kā piemērs tam, ka ar pārmaiņām dzīvesveidā, ar regulāru sportu var lieliski cīnīties ar saspringta darba radīto stresu un tā sekām. Kopā pierādījām, ka sports ir labākais psihoterapeits.

Foto: Vingruma klubs

Par Dāvi balso TE

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu