Lielais izaicinājums: atrast ideālo sālsmaizes dāvanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JYSK

Apciemojot draugu vai radu mājokļus pirmo reizi, ir pieņemts apdāvināt tuviniekus ar tādu kā "starta" komplektu jaunajam dzīvoklim un mājai. Tomēr reizēm apdāvināšana var izvērsties par īstu izaicinājumu un galvas lauzīšanu par dāvanas izvēli. Lūk, idejas, ko dāvināt jaunā mājokļa īpašniekiem. 

Gultasveļa un gultas pārklāji

Stilīga un kvalitatīva gultasveļa vai gultas pārklāji ir zelta vidusceļš dāvanu izvēļē - ikvienam patīk jauna un svaiga gultasveļa, turklāt šāda neliela nianse var būtiski ietekmēt visas guļamistabas dizainu.  

Foto: JYSK

Dvieļi

Dvieļi ir ārkārtīgi praktiska dāvana, kuras arī nevar būt par daudz. Sagatavo dvieļu komplektu jaunajai ģimenei - piemeklē dvieļus tuvinieku iecienītajās krāsās un izvēlies vairākus vienāda modeļa un krāsas dvieļus dažādos izmēros. 

Foto: JYSK

Svečturi, laternas un vāzes

Nelieli dekori spēj fundamentāli ietekmēt mājīguma sajūtu telpā. Mājai, kurā vēl neesat viesojušies, izvēlies neitrālus dekorus, piemēram, stikla vāzes vai porcelāna svečturus. Noteikti izvairies no krāsainiem vai noteikta stila dekoriem. 

Foto: JYSK

Pledi un spilveni

Mīksts un silts pleds ir ideāla sālsmaizes dāvana - tie noderēs vienmēr, turklāt tie mājoklī radīs mājīgumu. Papildini pledu ar dekoratīvajiem spilveniem.

Foto: JYSK

Kastes un groziņi

Papildu rīki, proti, kastes un grozi, kur glabāt mantas, ir īpaši noderīgi tieši jaunās mājās, kad saimnieki vēl nav pilnībā atraduši vietu visām neizpakotajām mantām. Kastes un grozus papildini ar citiem praktiskiem sīkumiem, piemēram, dāvinot tos, ieliec jaunus trauku dvieļus, glāžu komplektu un arī kādu vīna vai sulas pudeli. 

Foto: JYSK

Sīki, bet noderīgi nieciņi 

Līdz ar lielākām dāvanām jaunie saimnieki novērtēs atnestus praktiskus nieciņus - krūzes, krūžu un glāžu paliktņus, virtuves cimdus, vannasistabas paklājiņus, sveces, fotorāmjus, nelielus paklājiņus un citus sīkumus

Foto: JYSK
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu