Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būs virkne apstākļu, kuri dienu padarīs trauksmainu, grūti prognozējamu. Var rasties neapmierinātība saistībā ar kāda tuvinieka provokatīvo uzvedību. Šodien nevajadzētu risināt finansiālās lietas.

VĒRSIS Galveno uzmanību koncentrēsi materiālajam dzīves momentam. Ja vien pamanīsi kaut mazāko iespēju papildus nopelnīt, noteikti mēģināsi to pilnā mērā izmantot. Tikai nepārslogo sevi fiziskajā plānā.

DVĪŅI Šodien zvaigznes iesaka atturēties no jūtamām pārmaiņām, balstīties uz labi zināmām un pārbaudītām vērtībām! Ir vērts rūpīgāk ieklausīties gados vecāku kolēģu ieteikumos.

VĒZIS Aktīvi interesēsies par saviesīgajā dzīvē notiekošo. Nav izslēgts, iesaistīsies ar labdarību, sociālajiem projektiem saistītajā. Dienas izskaņā ļoti labprāt pafilozofēsi par dzīves jēgu, savu vietu zem saules.

LAUVA Ja vien tevi apmierinās konkrētā darba atalgojums, tad sevi uzticēto paveiksi godam. Taču samaksai sagādājot vilšanos, meklēsi kādu vien iemeslu var, lai tikai atturētos no liekas laika izšķiešanas.

JAUNAVA Tevi raksturos sistemātiskums un pacietība. Nav svarīgi vai veic analītisku, fizisku vai radošu darbu, tu spēsi panākt nospraustos mērķus. Ģimenes dzīvē var rasties nelielas domstarpības.

SVARI Liktenis var dod iespēju apvienot patīkamo ar lietderīgo. Taču tev jāprot izvēlēties pareizie sadarbības partneri, kolēģi, pieaicinātie speciālisti, lai viss izdotos kā cerēts. Mājas dzīvē valdīs saskaņa.

SKORPIONS Būsi noskaņojis sevi lieliem darbiem. Lai paredzētais virzītos uz priekšu plānotajā tempā, lielu nozīmi spēlēs sagatavošanās process, iepriekš ievāktā informāciju, situācijas analīze.

STRĒLNIEKS Tev labpatiks darboties vienatnē, jo tā vislabāk spēsi koncentrēties tekošajiem pienākumiem. Pēcpusdienā, kāds Strēlnieks var nolemt izmēģināt savu laimi jaunos romantiskajos iekarojumos.

MEŽĀZIS Tevi burtiski tracinās apkārtējo slinkums, neizdarība, taču skaļi paust neapmierinātību nevajadzētu, jo tā tikai saasināsi situāciju, radīsi jaunus konfliktus. Labāk pārliecinies par sevis paveiktā kvalitāti.

ŪDENSVĪRS Pievērs nopietnāku uzmanību privātai dzīvei. Jūtas pret esošo partneri var uzplaukt ar pavisam jaunu spēku. Galvenais, ieklausies otrās pusītes sacītajā, esi pielaidīgāks pret viņas vēlmēm.

ZIVIS Nedēļas sākums var izvērsties pagrūts. Tas tādēļ, ka būs jātiek galā ne vien ar iekšējiem psiholoģiskiem sarežģījumiem, bet arī izaicinošiem profesionālajiem pienākumiem. Taču tev viss būs pa spēkam!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu