Drīzumā tiks atvērts lielākais “K Senukai” veikals Latvijā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

AS “Kesko Senukai Latvia” šī gada rudenī Rīgā atvērs Latvijā lielāko būvniecības, remonta, sadzīves un elektropreču lielveikalu “K Senukai”. Tas būs jauna, atšķirīga koncepta veikals ar lielāko preču un pakalpojumu sortimentu, jauniem zīmoliem un inovācijām klientu servisa jomā.

“Mūsu mērķis ir klientiem nodrošināt pilnīgi jaunu iepirkšanās pieredzi tā sauktajā do it yourself (DIY) jeb dari pats veikalu segmentā Latvijā. To mēs arī paveiksim šoruden, atverot Latvijā lielāko “K Senukai” veikalu ar jaunu konceptu,” saka “Kesko Senukai Latvia” ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas.

“Latvijas iedzīvotāji meklē labāko klientu servisu un iespējas taupīt laiku un naudu, tāpēc, izstrādājot jauno konceptu, galveno uzsvaru likām uz plašāko preču un pakalpojumu piedāvājumu un ērtu un ātru iepirkšanos, ieviešot vairākas inovācijas un digitālās tehnoloģijas.”

“Jaunā koncepta “K Senukai” veikala izveidē investējam vairāk nekā 6 miljonus eiro un plānots, ka investīciju apjoms atmaksāsies četru līdz piecu gadu laikā,” piebilst M.Šukauskas.

Latvijā lielākais “K Senukai” veikals atradīsies Rīgā jaunajā tirdzniecības centrā “Ozols”, kas ir atvērts kopš vasaras vidus. Tajā jau darbojas pārtikas lielveikals “Rimi”, aptieka, ātrās apkalpošanas restorāns “Hesburger” ar “Drive-in” auto kasi un citiem veikaliem, kas apmeklētājiem piedāvā ikdienas preces un pakalpojumus. Vairāk nekā 20 000 m2 plašajā “K Senukai” tirdzniecības zālē klientus apkalpos un konsultēs 200 cilvēku liela komanda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu