Cikos ceļas un ko ēd miljardieri jeb veiksmīgāko uzņēmēju "ikdienas veiksmes formula" (7)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Tehnoloģiju nozare ASV ir ļāvusi vairākiem cilvēkiem kļūt par miljardieriem un bagātākajiem cilvēkiem pasaulē. Tādi cilvēki kā Īlons Masks, Džefs Bezoss un Bils Geitss var lepoties ar tādām bagātībām, kuras parastiem cilvēkiem tikai sapņos rādās. Kā vēsta “Business Insider”, miljardieriem ir savi rituāli, kas palīdz viņiem veiksmīgi turpināt pelnīt iespaidīgas naudas summas.

Lai turpinātu veiksmīgi vadīt savas multimiljardu vērtās impērijas, ir nepieciešams sevi uzturēt labā formā – ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Tieši tādēļ katram no miljardieriem ir iestrādājies kāds rituāls, kas viņiem visvairāk palīdz uzturēt sevi labā fiziskā un garīgā formā.

Sociālā tīkla “Twitter” dibinātājs un vadītājs Džeks Dorsijs ir pārvērtis savu dzīvesstilu par sava veida kulta fenomenu. Ēšana, dzeršana un vingrojumu izpildīšana viena no lielākajiem tehnoloģiju uzņēmumiem pasaulē vadītāja paradumi sevi iekļauj dažāda rakstura darbības – gan ikvienam pieņemamas, gan arī visai ekstrēmas.

Tā, piemēram, Dorsijs ēd vienu reizi dienā un brīvdienās atturas no ēšanas, kamēr “Microsoft” dibinātājs Bils Geitss un “Amazon” vadītājs Džefs Bezoss uzstāj uz trauku mazgāšanu pēc katras ēdienreizes.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu