Tavam auto nepieciešams remonts? Samazini remonta izmaksas, iegādājoties auto rezerves daļas internetā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Automašīnas īpašniekiem labi zināms, ka auto nozīmē ne vien ērtāku ikdienu un plašākas iespējas, jo var braukt, kur un kad vien ir vēlēšanās, bet arī regulārus finansiālos ieguldījumus tā uzturēšanai darba kārtībā.

Kad kāda no automobiļa daļām iziet no ierindas, un spēkratam nepieciešams remonts, vieni izvēlas visu darbu pilnībā uzticēt autoservisam, sākot no auto rezerves daļas sagādes, līdz pat automašīnas saremontēšanai, bet citi savukārt cenšas atrast iespējas, kā maksimāli ietaupīt, vienlaikus nezaudējot kvalitātes ziņā, un pasūta auto rezerves daļas internetā. Tā kā šodien nu jau visu vajadzīgo var atrast un par labu cenu iegādāties internetveikalos, arī auto rezerves daļas internetā jau sen vairs nav nekas ekskluzīvs.

Diemžēl daudzi automašīnu īpašnieki mēdz „uzķerties” uz dažādiem sabiedrībā izplatītiem mītiem, kas attur iegādāties auto rezerves daļas internetā, tādējādi pārmaksājot diezgan lielas naudas summas par tādām pašām rezerves daļām specializētajos veikalos vai servisos, kur klāt nāk arī remonta izmaksas. Viens no izplatītākajiem maldiem ir, ka auto rezerves daļas internetā ir mazāk uzticamas un krietni atpaliek kvalitātes ziņā. Nereti šāds uzskats rodas negodīgas konkurences dēļ. Tāpat noteikti ir dzirdēti dažādi stāsti arī no tiem, kam gadījusies negatīva pieredze ar tiešsaistē nopirktām precēm. Tiesa, internetveikali ir dažādi un ne vienmēr visi strādā pēc tās labākās sirdsapziņas. Iespējams, tādēļ tie pazūd tikpat ātri, cik uzradušies. Tomēr ir arī virkne labu piemēru, kur auto rezerves daļas internetā ir ar tikpat augstu (ja ne pat augstāku) kvalitāti kā parastajos veikalos. Un labākais veids, kā pārliecināties par internetā tirgoto rezerves daļu kvalitāti, ir pasūtīt tās pašam, nevis paļauties uz citu pieredzi. Taču atceries – vienmēr, pirms kaut ko iegādāties tiešsaistē, īpaši, ja tas skar tavu drošību (šajā gadījumā – uz ceļa), pārliecinies par internetveikala uzticamību!

Piemēram, viens no jaunākajiem, bet jau lielu atsaucību guvušiem interneta veikaliem, kas tirgo jebkuras automašīnas markas rezerves daļas par izdevīgām cenām, ir autodraugiem.lv, kur visas auto rezerves daļas tiek saņemtas tikai no drošticamiem ražotājiem. Ja tavam auto ir vajadzīgs remonts, pirms tam autoservisā tu vari noskaidrot, kādas auto rezerves daļas būs nepieciešamas, un pasūtīt tās internetveikalā, tādējādi krietni samazinot savus izdevumus par servisa darbu.

Auto rezerves daļu internetveikals autodraugiem.lv ir ļoti elementāri un ērti lietojams – ir tikai jāizvēlas sava automobiļa marka, detaļas tips, un tiešsaistes katalogs atlasīs tev piemērotākās auto rezerves daļas, kā arī to alternatīvas. Šeit vajadzīgo rezerves daļu varēsi atrast arī pēc tās numura. Auto rezerves daļas internetā, vietnē autodraugiem.lv, nebūs ilgi jāgaida, jo veikals nodrošina maksimāli operatīvu piegādi uz klientam ērtāko preces saņemšanas vietu. Tas ir vien pāris dienu jautājums. Turklāt neatkarīgi no izvēlētā piegādes veida, kopējās izmaksas var būt pat uz pusi mazākas nekā ierastajās rezerves daļu tirdzniecības vietās.

Jebkurā gadījumā – tas, kur iegādāties auto rezerves daļas, ir katra paša izvēle, jo cilvēki, viņu finansiālās iespējas un vēlmes ir dažādas – vieni dod priekšroku ērtākiem pirkumiem internetā, citiem labāk patīk „aptaustīt” preci uz vietas. Galvenais – iepērcies gudri!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu