Četri pūļa finansējuma platformā realizēti projekti, kas pieejami iegādei jau tagad (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jau iepriekš esam rakstījuši par to, ka uzņēmēji un nekustamo īpašumu attīstītāji arvien biežāk izvēlas alternatīvas finansēšanas iespējas, piemēram, pūļa finansējuma platformas, kas sniedz nepieciešamo finansējumu projekta attīstībai ātrāk un ērtāk nekā tradicionālās bankas. 

Pūļa finansējums ir izdevīgs risinājums īpašumu attīstīšanā ne tikai elastīgo nosacījumu un profesionālās attieksmes dēļ, bet arī papildu mārketinga un atpazīstamības veidošanai. EstateGuru platformā reģistrēti vairāk nekā 35 000 investoru no 106 valstīm, kas ir ieinteresēti nozarē un nereti var kļūt ne tikai par finansējuma sniedzējiem, bet arī attīstīto īpašumu pircējiem. 

Turpinājumā apskatīsim četrus šogad platformā finansētos projektus, kuri pieejami iegādei jau šodien. 

Omulīgums, komforts un elegance - projekts Jomas & Beach Residence

Jomas & Beach Rezidence dzīvokļu īpašniekiem piedāvā ne tikai iespēju baudīt nesteidzīgu dzīvi kvalitatīvos un gaumīgos apartamentos pie jūras, bet arī investīciju objektu iegādi, nodrošinot pilna servisa komercpārvaldes pakalpojumu. Izvēlies sev piemērotāko dzīvokli no 56.3m2 līdz 113.7m2 Jūrmalā, Majoros.

Foto: Publicitātes foto

Vidējā pārdošanas cena 2500EUR/m2

Stils un ērtības pilsētas centrā - Ģertrūdes ielā 99

Apvienojot vēsturisko mantojumu un mūsdienīgākos dizaina risinājumus, attīstītāji radījuši modernus un gaumīgus dzīvokļus tavām ērtībām renovētā Eižena Laubes namā Rīgas centrā.

Foto: Publicitātes foto

Iegādei pieejami divu un trīs  istabu dzīvokļi dažādās platībās. Vidējā pārdošanas cena 2100EUR/m2

Dzīves baudīšana Jūrmalas pērlē - 12 Dzintari

Izbaudi visas iespējas, ko sniedz dzīve pašā Jūrmalas sirdī - sākta dzīvokļu rezervācija jaunajā projektā “12 dzintari”. Iespējams iegādāties dzīvokļus ar pelēko apdari vai pilnā komplektācijā, gatavus dzīvošanai - izvēle ir tavā ziņā.

Foto: Publicitātes foto

Divu un trīs istabu dzīvokļi ar skatu uz jūru 

Vidējā pārdošanas cena 2500EUR/m2

Nesteidzīga funkcionalitāte - Celtnieku iela 1, Tukums

Aktīvi rit pārdošana vienīgajā jaunajā projektā Tukumā - projektā “Celtnieku1” tiek piedāvāti plaši un gaiši dzīvokļi ar funkcionālu un labi pārdomātu plānojumu. Dzīvokļi tiek pārdoti ar pilnu iekšējo apdari un santehniku. Cenā iekļauta auto stāvvieta ēkas teritorijā, kā arī personīga noliktavas telpa ēkas cokolstāvā.

Foto: publicitātes

Vidējā pārdošanas cena 855 EUR/m2

Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni 24942512 vai mājas lapā www.celtnieku1.lv

Visi šie projekti tapuši, piesaistot pūļa finansējumu īpašuma attīstības stadijā. EstateGuru piedāvā ērtu finanšu risinājumu, kas pielāgots uzņēmēja vajadzībām un iespējām; ja arī tev ir projekts, kura realizēšanai nepieciešams finansējums, aizpildi pieteikumu šeit un saņem individuāli piemērotu piedāvājumu jau šodien.

Raksts tapis sadarbībā ar "EstateGuru".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu