"Gan Bei" ārkārtas situācijas laikā būs pieejams tikai tiešsaistē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

Drošības un finansiālu apsvērumu dēļ no otrdienas "Lage" grupas restorāni "Gan Bei", "D’Arte" un "Thali" apkalpos tikai tiešsaistes pasūtījumus un attālinātās piegādes, aģentūrai LETA pavēstīja "Lage" pārstāvji. 

Vienlaikus darbu ierastajā režīmā turpinās "Lage Gastronomija" veikali.

"Lage" līdzīpašniece Natālija Pavlova norādīja, ka ļoti daudz cilvēku strādā no mājām, ir pašizolācijā vai karantīnā, tādēļ ir strauji pieaudzis tiešsaistes pasūtījumu skaits, vienlaikus restorānos ir daudz grūtāk ievērot vēlamos sociālās distancēšanās pasākumus. "Tādēļ pieņēmām lēmumu restorānus slēgt uz ārkārtējās situācijas laiku. Tas ļaus mums pasargāt gan darbiniekus, gan klientus," viņa minēja.

Pavlova arī atzīmēja, ka visi "Lage" restorāni - desmit "Gan Bei", trīs "D’Arte" un viens "Thali" restorāns - atrodas tirdzniecības centros un tajos ir teju neiespējami ievērot ieteicamo sociālās distancēšanās attālumu - divus metrus - un ārkārtējā situācijā noteiktos pulcēšanās ierobežojumus - 50 cilvēku.

Vienlaikus viņa uzsvēra, ka, neskatoties uz restorānu slēgšanu uz ārkārtējās situācijas laiku, uzņēmums saglabās personālu. "Valsts plānotais atbalsts uzņēmējiem palīdzēs saglabāt 688 darba vietas, lai arī esošos apstākļos šiem cilvēkiem ir noteikta dīkstāve. Darbu turpinās 27 darbinieki piegādē un 20 - "Lage Gastronomija"," minēja kompānijā.

"Lage" grupas uzņēmumu kopējais apgrozījums 2019.gadā bija 21,5 miljoni eiro, bet  nodokļos kompānija pērn nomaksājusi četrus miljonus eiro. 

"Lage" uzņēmumu grupa nodarbina kopumā 735 cilvēkus. Grupā ietilpst desmit "Gan Bei", trīs "D Arte", viens "Thali" restorāns, desmit "Lage Gastronomija" veikali. 

Jau ziņots, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu