Septiņas veselīgas Lieldienu svētku receptes no tā, kas mājās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: foto no grāmatas

Lieldienu maltītes šogad būs īpašas. Jo pirmkārt ir dots vairāk laika gatavoties, paliekot mājās un veidojot rotājumus. Otrkārt - jo visa ģimene var būt piespiedu kārtā kopā, un treškārt - jo maltītes ir jāgatavo no tiem produktiem, kas atrodami krājumos vai iepriekš iepirkti.

Tāpēc šoreiz piedāvāju septiņas receptes ar augu valsts ēdieniem, kuru gatavošanai nebūs jāiegādājas īpaši produkti un nepieciešamās izejvielas ir lielākoties pieejamas katras saimnieces mājas krājumos.

Augu valsts recepšu izvēle neizslēdz tradicionālos Lieldienu ēdienus, vien piedāvā gardus papildinājumus iemīļotām receptēm vai svaigas garšas idejas brīvdienu maltītēm, visiem kopā paliekot mājās.

Ķirbju, šokolādes gabaliņu un auzu pārslu brokastu maize 

Krāsainie makaronu salāti ar saldo papriku 

Cukini, burkānu un turku zirņu pankūkas 

Franču sīpolzupa 

Saulē kaltētu tomātu humuss 

Spāņu čurros 

Baklažānu rullīši ar stikla nūdelēm un nori lapām

Labu apetīti un vairāk recepšu meklējiet jaunajā grāmatā „151 garšīgas dzīves recepte”. Tā ir enciklopēdijai līdzvērtīga recepšu mākslas pavārgrāmata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu